SpaceX, început de 2024 promițător! A lansat racheta Falcon 9 cu 23 de sateliți Starlink / Ce planuri are Elon Musk anul acesta

SpaceX, început de 2024 promițător! A lansat racheta Falcon 9 cu 23 de sateliți Starlink / Ce planuri are Elon Musk anul acesta
Sursa foto: Twitter (X) - SpaceX

SpaceX, compania lui Elon Musk, a lansat duminică, 7 ianuarie, o rachetă Falcon 9 cu 23 de sateliți Starlink. Evenimentul a avut loc la Complexul de lansări spațiale al Force Station 40 de la Cape Canaveral, Florida, scrie spaceflightnow.com.

Compania a confirmat deja desfășurarea cu succes a celor 23 de sateliți Starlink V2.

Ce planuri are Elon Musk pentru 2024

SpaceX și-a programat deja următoarea misiune, reprezentată de zborul Starlink 7-10. Această lansare va avea loc de la Complexul de lansare spațială 4 Est (SLC-4E) de la Baza Forțelor Spațiale Vandenberg, marți seara, 9 ianuarie.

O altă misiune Starlink va avea loc de la Cape Canaveral, programată pentru sâmbătă, 13 ianuarie.

În 2024, compania lui Elon Musk vrea să lanseze 144 de misiuni Falcon. Până în prezent, SpaceX a reușit doar trei dintre aceste misiuni.

Elon Musk, suspectat de consumul de droguri

După ce s-a prezentat cu o întârziere de o oră la una dintre ședințele cu angajații SpaceX și după ce a vorbit incoerent timp de 15 minute, Elon Musk este suspectat de directorii companiei că ar consuma droguri.

Președintele SpaceX, Gwynne Shotwell, a fost nevoit să îi ia locul lui Musk și să preia conducerea ședinței, potrivit The Journal.

În trecut, Elon Musk administra câteva medicamente psihedelice, precum ketamina pentru a trata depresia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`