Space X a testat cu succes cea mai puternică rachetă din toate timpurile / Când va efectua primul zbor

Space X a testat cu succes cea mai puternică rachetă din toate timpurile / Când va efectua primul zbor
Sursa foto: Captură ecran Twitter

Space X, compania lui Elon Musk, a testat cea mai puternică rachetă din toate timpurile, Starship. A fost efectuată o aprindere statică, acționând simultan 31 din cele 33 de motoare de la baza rachetei.

Starship, cea mai puternică rachetă din toate timpurile, testată de Space X

Testul realizat de compania lui Elon Musk a durat câteva secunde, întregul sistem fiind bine fixat pentru împiedica deplasarea rachetei.

Prin intermediul Starship, Space X a reușit să eclipseze chiar și noua rachetă a celor de la NASA, iar dacă aceasta va trece cu bine toate probele va iniția primul zbor orbital în următoarele săptămâni, potrivit stirileprotv.ro.

Starship este prima rachetă care a folosit atâtea motoare de până acum, aceasta putând fi realimentată în spațiu. De asemenea, ea va avea un propulsor auxiliare detașabil.

Elon Musk vrea să folosească racheta pentru a trimite sateliți și oameni pe orbita Pământului, dar și înafara acesteia, pe Marte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale