Șoferul care a ucis 14 români în Ungaria a fost arestat pentru 30 de zile

Șoferul care a ucis 14 români în Ungaria a fost arestat pentru 30 de zile
Şoferul care a ucis 14 oameni în accidentul produs în Ungaria a fost arestat pentru 30 de zile şi dus în spitalul închisorii din Syeged. Ovidiu Munteanu a fost audiat toată dimineaţade joi de poliţişti şi...

Şoferul care a ucis 14 oameni în accidentul produs în Ungaria a fost arestat pentru 30 de zile şi dus în spitalul închisorii din Syeged.

Ovidiu Munteanu a fost audiat toată dimineaţade joi de poliţişti şi procurori. Chiar dacă nu a putut să dea prea multe informaţii despre cum s-a produs tragedia, poliţiştii maghiari au decis să îl aresteze.

Măsură vine ca urmare a faptului că mandatul de reţinere pentru 72 de ore a expirat joi dimineaţă.

14 români au decedat, duminică, în Ungaria, după ce un tir al unei companii de transport din Arad a lovit microbuzul în care se aflau aceștia.

În urma accidentului, Ovidiu Munteanu a fost grav rănit, fiind transportat la un spital din Szeged unde primește îngrijiri medicale. Bărbatul se află în stare gravă. Totodată, șoferul TIR-ului a primit ordonanță de reținere pentru 72 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă.

Conform autorităților maghiare, incidentul a avut loc în momentul în care Munteanu a adormit la volan, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a intrat puternic în microbuzul înmatriculat în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`