Șofer de camion, rănit grav după ce bateria de la țigara electronică i-a explodat în mână / Bărbatul a avut nevoie de intervenția chirurgilor plasticieni

Șofer de camion, rănit grav după ce bateria de la țigara electronică i-a explodat în mână / Bărbatul a avut nevoie de intervenția chirurgilor plasticieni
Sursa foto: Freepik.com

Un șofer de camion, în vârstă de 38 de ani, a fost grav rănit în timp ce își schimba bateria la țigara electronică, după ce aceasta i-a explodat în mână. Dispozitivul electronic i s-a lipit de mână, iar în urma exploziei mâna, barba și hainele șoferului au luat foc. Cea care a sărit în ajutorul bărbatului a fost chiar soția sa, Leanne, care l-a transportat la spital, unde a fost tratat de chirurgi plasticieni.

După cele întâmplate, Calver vrea să tragă un semnal de alarmă în privința pericolelor țigărilor electronice.

Țigările electronice, mai periculoase decât par

„Am cumpărat un set nou de baterii de pe Amazon și le-am încărcat în țigara electronică. În momentul în care am apăsat pe baterie, aceasta a explodat. Am fost cuprins de flăcări – mâna, barba și hainele mele erau în flăcări”, a spus bărbatul.

„Am reușit să sting flăcările destul de repede. Una dintre bateriile care a explodat s-a lipit de mâinile mele și a început să se topească în mâna mea”, a adăugat el.

După incident, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar Royal Stoke, unde a așteptat mai multe ore cu mâna într-o găleată cu apă rece, scrie Daily Mail.

„Durerea a fost ok când am avut mâna în apă. Dar a trebuit să umplu mereu găleata pentru că mâna mea încălzea apa. Între două reumpleri, aveam dureri atroce”, a spus bărbatul.

Bărbatul a trecut printr-un adevărat chin după ce țigara i-a explodat în mână

„Am stat șase ore în A&E și am plecat la 3 dimineața în dimineața următoare. Mi-au bandajat mâna și m-au trimis la plimbare. Să trăiești cu ceea ce trăiesc în acest moment nu este grozav”, a mai spus bărbatul.

Țigara electronică a fost cumpărată de pe Amazon, iar la cererea jurnaliștilor de la MailOnline, un purtător de cuvânt al Amazon a declarat că: „Siguranța este importantă pentru Amazon și ne dorim ca clienții să cumpere cu încredere în magazinele noastre. Avem măsuri proactive pentru a preveni listarea produselor suspecte sau neconforme și monitorizăm produsele vândute în magazinele noastre pentru a detecta probleme de siguranță a produselor”.

„Atunci când este cazul, eliminăm un produs din magazin, luăm legătura cu vânzătorii, producătorii și agențiile guvernamentale pentru informații suplimentare sau luăm alte măsuri. Dacă clienții au preocupări cu privire la un produs pe care l-au cumpărat, îi încurajăm să contacteze direct Serviciul nostru pentru clienți, astfel încât să putem investiga și să luăm măsurile adecvate”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)