ȘOCANT! O adolescentă a murit în timp ce sora ei făcea o înregistrare live pe Instagram. "Tocmai mi-am ucis sora, bine? Știu că mă voi duce la închisoare pe viață"

ȘOCANT! O adolescentă a murit în timp ce sora ei făcea o înregistrare live pe Instagram. "Tocmai mi-am ucis sora, bine? Știu că mă voi duce la închisoare pe viață"

O femeie din California a fost arestată după ce un accident teribil, în care a fost implicată și ea, i-a ucis vineri sora de 14 ani. Aceasta a transmis live momentele de după accident și le-a arătat-o internauților pe sora ei moartă pe Instagram.

Obdulia Sanchez, în vârstă de 18 ani, cânta și asculta muzică în timp ce conducea, iar în mașină se aflau sora ei și o altă fată, ambele în vârstă de 14 ani, care stăteau pe bancheta din spate. La un moment dat, într-o clipă de neatenție, mașina a ieșit de pe carosabil, a intrat într-un gard și s-a răsturnat. Adolescenta avea filmarea pornită și întregul accident a fost transmis live, potrivit nydailynews.

Se pare că niciuna dintre fetele de pe bancheta din spate nu purta centura de siguranță și au fost aruncate din automobil.

În filmarea respectivă de pe Instagram, șoferița, Jacqueline Sanchez, le spunea internauților că tocmai și-a ucis sora și o arată pe aceasta fără suflare.

"Sora mea e pe moarte", a spus aceasta îndreptând camera spre capul sângerând al surorii ei.

"E ultimul lucru care voiam să ni se întâmple, dar pur și simplu s-a întâmplat. Tocmai mi-am ucis sora, bine? Știu că mă voi duce la închisoare pe viață".

Cealaltă victimă se afla trântită la pământ și avea nevoie de ajutor.

Poliția nu a specificat dacă autoarea accidentului se afla sub influența drogurilor sau a aloolului.

Cei care au vizionat înregistrarea respectivă au rămas șocați și speră să se facă dreptate în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)