Șoc în industria alimentară: carne de cal descoperită în celebra șaorma. Unde s-a întâmplat

Șoc în industria alimentară: carne de cal descoperită în celebra șaorma. Unde s-a întâmplat
Sursă foto: captură YT

Un jurnalist britanic, Jimmy Doherty de la Food Unwrapped, a dezvăluit detalii șocante despre o șaormerie din Marea Britanie. După teste de laborator, a descoperit că multe kebab-uri conțineau carne de cal în loc de cea de vită.

Shaorma cu carne de cal în Marea Britanie

Fotografiile și rezultatele testelor au șocat mulți oameni. Cei obișnuiți să se bucure de o șaorma acum se uită cu îndoială la ea. Desigur, există locuri unde carnea din kebab este o combinație de vită și porc, dar nimeni nu se aștepta să descopere urme de carne de cal în preparat.

Utilizatorii de internet au fost profund surprinși când au descoperit adevărul din spatele conținutului șaormei respective. Mulți au simțit nevoia să-și exprime opiniile pe platformele online, după ce au urmărit reportajul difuzat la o televiziune din Regatul Unit.

Val de reacții de internet

„Înspăimântător. Ceea ce este cu adevărat trist este că doar un singur magazin din nouă a folosit miel. Dacă pot scăpa și nu îi costă nimic, o vor face iar!”, a ținut să spună cineva, relatează ladbible.com, citat de Cancan.ro.

„Este important de știut că, de multe ori, în aceste magazine de kebab, vânzătorii le spun oamenilor că este miel, dar în realitate conține și carne de vită și de porc. S-ar putea să nu ne pese din ce este făcut, dar ar trebui să putem lua decizii în cunoștință de cauză și ar trebui să fie pedepsiți acești oameni care adaugă doar lucruri la întâmplare”, a spus alt internaut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:34 - Mircea Geoană, mesaj de Ziua Democrației: „În România este încă suferindă. Trebuie să o îndreptăm”
20:33 - Naționala Angliei ar risca să fie interzisă la EURO 2028, turneu organizat în Regatul Unit și Irlanda. UEFA, avertisment pentru guvernul britanic
20:06 - Daniel Fenechiu, după evenimentul PNL: Nicolae Ciucă a stăpânit sala și a avut un limbaj extrem de coerent (VIDEO)
19:44 - Radu Miruță: Nicușor Dan nu poate fi dezlipit de USR / Rareș Bogdan mai mult decât un gogoșar din ăsta gonflat artificial, pe care nu îl mai ia nimeni în calcul, nu reprezintă nimic / Ciucă nu are un mesaj credibil anti-PSD (VIDEO)
19:25 - Marcel Ciolacu, după vizita în Pechea: Sunt peste 5.000 de case afectate. Le vom reface pe toate / Patru clădiri modulare pentru elevii din județul Galați afectați de inundații (FOTO, VIDEO)
19:03 - Al șaselea deces pe fondul inundațiilor din județul Galați. Victima a fost identificată la Suhurlui
18:45 - A nins pe Transalpina! Sfaturile salvamontiștilor pentru șoferi (FOTO)
18:27 - Bărbat reținut după ce și-a bătut mama cu sălbăticie în plină stradă. Femeia a fost transportată la spital
18:11 - Mircea Fechet: Precipitațiile vor urca cel mai probabil în județele Iași, Botoșani, e posibil să avem zone afectate și la Suceava și Neamț. Suntem în alertă
17:49 - Premierul a fost la Pechea, una dintre localitățile lovite de inundații. Marcel Ciolacu i-a îmbrățișat pe localnici și a anunțat noi ajutoare: „E greu să vezi disperarea celor care, peste noapte, au rămas fără agoniseala de o viață!” (FOTO, VIDEO)