Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc (VIDEO)

Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc (VIDEO)

Ceremonie impresionantă la Fatima, în Portugalia. Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, exact în urmă cu un secol. Cei doi vor deveni primii copii sfinţi pentru că au realizat un miracol și nu pentru că sunt considerați martiri. Peste un milion de oameni au venit la slujbă, informează B1 TV.

Papa Francisc a ajuns la sanctuarul de la Fatima în Portugalia pentru a sărbători împlinirea a 100 de ani de la celebrele apariții ale Fecioarei Maria. Peste un milion de oameni au venit la ceremonia de canonizare a celor doi frați păstori de la Fatima.

În 1916, trei păstori dintr-un sat în apropriere de Fatima ar fi primit un mesaj din partea unui înger. Erau Jacinta și Francisco Marto, frate și soră, de 7 și 9 ani, și verișoara lor Lucia, de 10 ani.

Un an mai târziu cei trei copii au mers cu oile la păscut și ar fi asistat la prima apariție a Fecioarei Maria. Potrivit credinţei catolice Fecioara le-ar fi transmis un mesaj.

Slujbă de impresionantă la Fatima: Doi dintre copiii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, în urmă cu un secol, canonizați de Papa Francisc

#DIRECT_ONE_lgoaqs#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Francisco și Jacinta au murit la câţiva ani după ce au avut această viziune, considerată unul dintre cele mai importante evenimente pentru Biserica catolică din secolul 20.

Al treilea copil, martor al minunii, Lucia dos Santos, a devenit călugăriţă şi a murit în 2005 la vârsta de 97 de ani. În cazul ei, procesul de beatificare a început după moarte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”