Site-ul Vaticanului, blocat de hackerii Anonymous: “Este un atac la adresa Bisericii apostolice romane corupte și a tuturor produselor sale”

Site-ul Vaticanului, blocat de hackerii Anonymous: “Este un atac la adresa Bisericii apostolice romane corupte și a tuturor produselor sale”
Site-ul Vaticanului, www.vatican.va, a fost blocat pentru câteva ore miercuri după un atac revendicat de mișcarea de hackeri militanți Anonymous care au anunțat că vor să pedepsească “Biserica apostolică...

Site-ul Vaticanului, www.vatican.va, a fost blocat pentru câteva ore miercuri după un atac revendicat de mișcarea de hackeri militanți Anonymous care au anunțat că vor să pedepsească “Biserica apostolică romană coruptă și toate produsele acesteia”, notează AFP.

“Anonymous a decis astăzi (miercuri, n.r.) să asedieze site-ul vostru ca răspuns la doctrina, liturghiile și conceptele absurde și anacronice pe care organizația voastră cu scop lucrativ le difuzează în lumea întreagă. Acest atac NU ESTE împotriva religiei creștine sau a credincioșilor din lumea întreagă, ci împotriva Bisericii apostolice romane corupte și a tuturor produselor sale”, se arată în mesajul grupului de hackeri.

Nu este prima oară când Anonymous încearcă să atace site-ul Vaticanului. Anul trecut hackerii au vrut să blocheze pagina web dar fără succes.

Hackerii Anonymous susțin că Biserica Catolică a “redus la sclavie populații întregi”.

“În ultima vreme aveți un rol semnificativ în ajutorul oferit criminalilor de război naziști  pentru a le permite să găsească refugiu în țările străine și să evite justiția internațională”, acuză Anonymous.

„Permiteţi zilnic ca reprezentanţii clerului să se facă responsabili de hărţuire faţă de copii şi îi acoperiţi dacă faptele sunt dezvăluite public”, adaugă Anonympus, exprimându-şi speranţa că Biseriva „va fi redusă la ceea ce este … o relicvă a vremurilor trecute”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`