Site-ul de Internet al mişcării Femen, piratat pentru a doua oară în decurs de-o săptămână

Site-ul de Internet al mişcării Femen, piratat pentru a doua oară în decurs de-o săptămână
Site-ul de Internet al Femen, feministele cunoscute pe plan mondial datorită manifestaţiilor lor cu sânii goi, a fost piratat pentru a doua oară în decurs de-o săptămână, islamiștii fiind supectați pentru...

Site-ul de Internet al Femen, feministele cunoscute pe plan mondial datorită manifestaţiilor lor cu sânii goi, a fost piratat pentru a doua oară în decurs de-o săptămână, islamiștii fiind supectați pentru această acțiune, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Pagina femen.org era inaccesibilă vineri. Nu se putea vedea decât un mesaj conţinând insulte şi ameninţări în limba engleză ce le vizează pe militante, precum ”Vi se vor tăia sânii şi vor fi daţi la câini”.

Acest incident intervine la o săptămână după o acţiune similară de piratare a unei pagini de Facebook a militantelor Femen-Tunisia. După difuzarea pe Internet a unor fotografii cu două tinere tunisiene cu sânii goi care au provocat scandal în Tunisia, piraţii au publicat pe această pagină înregistrări video cu surate din Coran, imagini ce ilustrează profesia de credinţă a islamului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`