Show politic la o televiziune americană cu cărți de tarot și previziuni despre Trump și Biden pentru alegerile din 2024: „Ești obraznic”

Show politic la o televiziune americană cu cărți de tarot și previziuni despre Trump și Biden pentru alegerile din 2024: „Ești obraznic”

Fox News a invitat o ghicitoare care folosește cărți de tarot pentru a-și face previziunile la o oră de maximă audiență pentru a prezice cum va decurge anul 2024 pentru Donald Trump și Joe Biden.

Cărțile de tarot nu-l sprijină prea mult pe Donald Trump

Femeia a extras un cartonaș care reprezintă „senzația de pierdere” pentru Trump, care candidează acum la Casa Albă. Ea a mai prezis „mulți bani” pentru Biden și „fericire” pentru SUA.

Gazda de la Fox News, Jesse Watters, i-a cerut invitatei sale, Paula Roberts, care se descrie drept un „mediu cu drepturi depline” pe site-ul ei, să extragă o carte de tarot pentru Donlad Trump.

„Aș vrea, Paula, să-mi spui ceva despre președintele Trump”, a spus Watters.
Roberts și Watters au convenit că femeia va extrage doar o carte pentru Trump, după care a dezvăluit o carte care arăta o siluetă întunecată, înconjurată de pahare răsturnate.

„Uh, oh”, au comentat Roberts și Watters la unison.


„Știu că sunt la Fox TV. Cartea îmi arată senzația unei pierderi”, a spus Roberts: „Este ca și cum s-ar putea gândi mai mult la ceea ce a pierdut și nu profită din plin de ceea ce mai are.”

Roberts a făcut și predicții pentru 2024 pentru președintele Joe Biden, Watters însuși și SUA în ansamblu

Roberts a spus că figurina care apare pe cartea extrasă pentru Biden arăta că acesta primește „mulți și mulți, mulți și mulți bani”, mult mai mult decât era obișnuit.

„Din China?” a întrebat Watters, făcând aluzie la un subiect de discuție republican care îl include pe Trump acuzându-l pe Biden că acesta din urmă a primit „miliarde” din China.

„Ești obraznic, nu am spus de unde”, a spus ea.

Ea a prezis apoi că prezentatorul emisiunii la care era invitată, Watters, va mai avea un copil în 2024. Despre SUA, Roberts a spus că ar trebui să se aștepte să aibă parte de un an foarte fericit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`