Shakira a părăsit scena în timpul concertului din Miami. De ce s-a supărat artista (VIDEO)

Shakira a părăsit scena în timpul concertului din Miami. De ce s-a supărat artista (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook/ Shakira

Shakira a părăsit brusc scena unui club de noapte din Miami după ce a văzut gestul unui spectator care a dezgustat-o.

De ce a coborât de pe scenă

Concertul a fost susținut în acest weekend. Ea a fost chemată pentru a-și promova melodia „Soltera”, fiind însoțită de modelul Winnie Harlow, influencerul Lele Pons și cântăreața braziliană Anitta, informează știrileprotv.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum artista dansa pe noua ei melodie, iar dintr-o dată s-a oprit, și-a aranjat rochia, apoi a făcut un gest de „nu” cu ambele mâini către cineva din public. Artista a încercat să își reia dansul pe melodia „Whenever, Whenever”, dar s-a enervat și a părăsit scena.

Shakira a văzut pe cineva în public care o filma sub rochie, deși ar fi încercat să îi transmită să nu o mai facă, a coborât de pe scenă văzând că nu reușește să se înțeleagă cu spectatorul.

Oamenii și-au exprimat sprijinul față de Shakira și dezgustul față de gestul spectatorului.

Shakira a lansat al 12-lea album

Shakira a prezentat în luna martie un noua album, al 12-lea din carieră, și a marcat revenirea artistei după despărțirea de fotbalistul Gerard Pique. Cei doi s-au separat în 2022, după o relație de 12 ani și doi copii.

În 2023, Shakira și-a pus la zidul fostul soț cu o peisă pe care a înregistrat-o cu un DJ argentinian și a creat un val de agitație în jurul acestei melodii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`