Sfârșit tragic pentru un zidar român / A fost ucis în stil mafiot la Roma

Sfârșit tragic pentru un zidar român / A fost ucis în stil mafiot la Roma
Sursa foto: Captură video / YouTube

La un an distanță de tragedie, autoritățile au arestat trei bărbați implicați în crimă. Ștefan, în vârstă de 33 de ani, a fost ucis pe o stradă din Roma, în martie 2023.

Românul a fost ucis în apropiere de casa sa

Carabinierii au arestat recent trei suspecți după ce un român a fost ucis în stil mafiot la Roma, în martie 2023. Inițial, familia românului credea că suspecții erau de origine albaneză, însă polițiștii susțin că cel care a organizat crima este de etnie rromă și îl cunoștea pe bărbat.

Crima a avut loc chiar în fața casei românului. Ștefan a fost împușcat, iar făptașii au fugit imediat de la fața locului. Din nefericire, bărbatul a murit înainte ca o ambulanță să ajungă la locul faptei.

Ipoteza familiei cum că bărbatul a fost ucis de albanezi vine după ce membrii acesteia au trăit sub amenințările unor infractori albanezi timp de mai multe săptămâni, scrie realitatea.net.

O româncă a fost găsită decedată într-un apartament din Brescia

O româncă în vârstă de 74 de ani, stabilită în Italia, a fost găsită decedată în apartamentul ei din Brescia. Autoritățile locale susțin că femeia a murit în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Cazul a ajuns în atenția carabinierilor, după ce localnicii s-au plâns de faptul că simțeau un miros puternic și deranjant.

„Este decedată de cel puțin trei săptămâni, dacă nu chiar mai mult”, au declarat autoritățile locale.

Românca locuia singură în Italia, iar familia din România a fost anunțată de autoritățile de decesul ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`