Serviciul de informaţii sud-coreean: Fiica liderului nord-coreean Kim Jong-un, „cea mai probabilă succesoare” (VIDEO)

Serviciul de informaţii sud-coreean: Fiica liderului nord-coreean Kim Jong-un, „cea mai probabilă succesoare” (VIDEO)
Foto: Hepta/DPA Images.

Tânăra fiică a liderului nord-coreean Kim Jong Un este văzută drept moștenitoarea probabilă a tatălui ei, a declarat joi agenția de spionaj din Coreea de Sud, prima sa evaluare de acest gen asupra fetei care a fost dezvăluită lumii exterioare cu puțin mai mult de un an în urmă.

Au existat dezbateri intense în exterior și speculații despre fata, despre care se spune că are aproximativ 10 ani și pe nume Ju Ae, de când și-a făcut prima apariție publică în noiembrie 2022, când a urmărit o lansare de testare a rachetelor cu rază lungă de acțiune împreună cu tatăl ei, potrivit apnews.

De atunci, fetița și-a însoțit tatăl la o serie de evenimente publice majore, mass-media de stat numindu-o „cel mai iubit” sau „respectat” copil al tatălui ei și a produs filmări și fotografii care dovedesc poziția ei politică în creștere și apropierea de tatăl ei.

Un general senior a îngenuncheat și i-a șoptit când a aplaudat în timp ce privea o paradă militară la un stand de observare VIP în septembrie. Ea a fost fotografiată stând în fața tatălui ei la un moment dat, în timpul unei vizite la sediul forțelor aeriene în noiembrie, Kim purtând ochelari de soare și jachete lungi de piele. Duminica, într-o sărbătoare de Revelion pe un stadion plin de la Phenian, Kim Jong Un a sărutat-o pe obraz și ea a făcut același lucru cu tatăl ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`