Semnificația ținutei prințesei Kate Middleton purtată la Wimbledon. Ce mesaj a vrut să transmită

Semnificația ținutei prințesei Kate Middleton purtată la Wimbledon. Ce mesaj a vrut să transmită
Sursa foto: Instagram/ princeandprincessofwales

Kate Middleton a avut cea de-a doua apariție în public de când a fost diagnosticată cu cancer, fiind prezentă la turneul Wimbledon, alături de fiica ei Charlotte.

Ce ținută a purtat Kate la Wimbledon

Prințesa de Wales a ales o rochie mov care transmite mesaje subtile despre starea sa, alegere care nu a fost deloc întâmplătoare, informează Pro TV.

Apariția prințesei Kate a fost aplaudată de mulțimea fanilor din tribune, iar ea a fost extrem de emoționată de primirea de care a avut parte.

Kate a purtat o rochie midi mov de la Safiyaa, în picioare a avut tocuri nude, ținută pe care a asoritat-o cu o geantă. Rochia avea volane, o croială foarte elegantă care îi punea în evidență silueta. Fundița, pe lângă faptul că a completat întreaga ținută, simbolizează și legătura sa cu clubul de tenis.

Semnificația ținutei

Astfel, culoarea mov este asociată cu regalitatea, puterea și luxul și simbolizează putere și reziliență. Un expert în culori a observat că movul o calmează pe prințesă și îi pune în lumină calitățile de lider, dar și viziunea creativă.

Kate Middleton a apărut pentru a doua oară în public, de când a fost diagnosticată cu cancer, la finala de la Wimbledon, unde Carlos Alcararaz l-a învins pe Novak Djokovic, iar prințesa i-a oferit marele trofeu. Ea este pasionată de tenis și de cele mai multe ori participă la turneurile de la Wimbledon. În plus, ea este deținătoarea All England Lawn Tennis and Croquet Club, ceea ce evidențiază pasiunea pentru sport. În plus, rochia mov și fundița verde închis este asociată culorilor oficiale ale clubului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)