Șefa unui restaurant, arestată după ce și-a otrăvit vecinul și pe angajații lui cu o ciocolată / De ce a recurs la acest gest

Șefa unui restaurant, arestată după ce și-a otrăvit vecinul și pe angajații lui cu o ciocolată / De ce a recurs la acest gest
Sursa Foto: Flickr.com

Patroana unui restaurant a fost arestată, după ce și-a otrăvit vecinul, un mecanic, și pe personalul acestuia, cu o ciocolată cu otravă de șobolani. Ea ar fi recurs la acest gest pentru că le datora suma de 570 de euro pe care a împrumutat-o în trecut.

În vârstă de 43 de ani, femeia a fost arestată după ce vecinul său mecanic și angajații săi au mâncat trufele oferite. Toți s-au îmbolnăvit grav.

Potrivit Mirror, autoritățile au reușit să pătrundă în restaurantul ei din Niteroir, Rio de Janeiro, Brazilia.

Și-a otrăvit vecinul și pe angajații lui pentru o datorie de 570 de euro

După câteva solicitări repetate de a rambursa datoria, femeia a decis să umple dulciurile cu o substanță toxică. Mecanicul și unul dintre angajații săi s-au îmbolnăvit grav, după ce au mâncat din dulciurile primite din partea femeii.

Mecanicul a fost la terapie intensivă timp de 13 zile. Fiul celuilalt angajat a suferit un stop cardiac, necesitând o spitalizare prelungită. Dându-și seama că ceva nu este tocmai normal la mijloc, victimele au raportat cazul la secția de Poliția, dându-le și ofițerilor ciocolata rămasă drept probă.

În interiorul dulciurilor a fost descoperită o substanță foarte toxică, care se găsește de obicei în insecticide și otravă pentru șobolani.

Judecătorii au deschis și emis un mandat de arestare preventivă împotriva șefei de restaurant, pentru tentativă de omor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`