Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul a declarat că fostul președinte „ar trebui să fie recunoscător”

Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul a declarat că fostul președinte „ar trebui să fie recunoscător
Sursa foto: Hepta.ro / Abaca Press / Aurore Marechal

Sebastian Stan a declarat că fostul președinte Donald Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru filmul „The Apprentice”. Candidatul la alegerile prezidențiale a fost de acord cu realizarea filmului, însă amenință în continuare producătorii cu judecata.

Trump a descris filmul drept „fals și fără clasă”

Acțiunea filmului are loc în New York, între anii 1970 și 1980, perioadă în care Donald Trump se află  într-un club din Manhattan, unde încearcă să își impresioneze partenera. El este ciudat, paralizat de probleme paterne și se luptă să își facă un nume în lumea imobiliară, conform click.ro. 

Actorul Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump în acest film,care se concentrează pe anii mai tineri ai fostului președinte ca magnat imobiliar în New York. Trump a amenințat că va lua măsuri legale împotriva producătorilor, descriind filmul drept „fals și fără clasă”. Filmul a avut probleme în găsirea unui distribuitor în SUA, iar producătorul a descris procesul de realizare și lansare drept „cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată”.

„Când am fost la [festivalul de film] de la Cannes și am primit ovație în picioare și toată lumea era atât de fericită și măgulitoare, mă gândeam că va fi un război al licitațiilor, vreau să merg cu Warner sau Netflix, pe cine vrea a alege?”, a spus Ali Abbasi.

„The Apprentice” a fost lansat în Statele Unite săptămâna trecută, dar până acum s-a confruntat cu dificultăți la box office. Filmul a avut premiera în Marea Britanie marți seară, în cadrul Festivalului de Film de la Londra, înainte de lansarea oficială în Marea Britanie de vineri.

Abassi a confirmat că își dorește să lanseze filmul înainte de alegerile din SUA de pe 5 noiembrie, când Trump se va confrunta cu Kamala Harris, pentru ca filmul să facă parte din discuțiile electorale.

De ce și-a dorit Abassi să fie lansat filmul cât mai repede

„Alegerile sunt fie de a elibera acest lucru potențial într-o președinție a lui Trump, fie de după alegeri, indiferent de calea, fie de a o face acum”, a spus Abbasi. „Și cred că din punct de vedere intelectual și ca artist este mult mai interesant [să-l lansez acum].

„Nu cred că cineva a făcut vreodată un film despre o persoană care candidează pentru o funcție în timp ce o face și care are această interacțiune, este destul de unică, sincer, și de ce aș renunța la această oportunitate?”. El a adăugat: „Asta înseamnă că vrem să afectăm sau să schimbăm rezultatul alegerilor din SUA? Adică, mi-aș dori să am acele puteri!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`