CORONAVIRUS | Olanda: Toate şcolile, cafenelele, restaurantele şi cluburile, închise temporar

CORONAVIRUS | Olanda: Toate şcolile, cafenelele, restaurantele şi cluburile, închise temporar

Toate şcolile, cafenelele, restaurantele şi cluburile din Olanda vor se vor închide temmporar, de luni, în contextul înmulțirii cazurilor de nou coronavirus.

Astfel, în fața magazinelor cu marijuana au început să se formeze cozi.

Vizate de ordinul de închidere sunt inclusiv cluburile de striptease, a declarat ministrul Sănătății, Arie Slob, potrivit presei internaționale.

În Olanda au fost descoperite, momentan, 1.135 de persoane testate pozitiv, dintre care 20 s-au stins din viață, iar 2 s-au recuperat.

Reamintim că, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a ridicat, miercuri, izbuncnirea de coronavirus la nivelul pandemie. Sunt peste 167.000 de cazuri la nivel global, peste 76.000 dintre acestea recuperate. Numărul deceselor a depășit de 6.400 de oameni.

În România au fost confirmate, în prezent, 139 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, iar 9 persoane au fost vindecate. Numărul infectărilor din țara noastră a început să crească alarmant începând de marți, 10 martie, după ce un bărbat de 60 de ani, fost ofițer MAI a mințit autoritățile cu privire la o deplasare în Israel, umblând prin București și infectând mai multe persoane.

De asemenea, autoritățile anunță că zeci de mii de români din diaspora se întorc acasă, o parte dintre ei fiind purtători ai coronavirusului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`