Scene dramatice! Un cuplu a sărit de la etajul patru al unui bloc, după ce nepoata lor a dat foc apartamentului (VIDEO)

Scene dramatice! Un cuplu a sărit de la etajul patru al unui bloc, după ce nepoata lor a dat foc apartamentului (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ Twitter - @PortalOSM

O fetiță în vârstă de 11 ani a dat foc unei canapele pentru că i s-a interzis să folosească telefonul mobil. Mai mult decât atât, pentru a scăpa de incendiu, bunicii săi au fost nevoiți să sară pe fereastra de la etajul patru al unui bloc din Patos de Minas, statul brazilian Minas Gerais,  informează oliberal.com.

Au sărit de la etajul 4, după ce nepoata a dat foc apartamentului

Totul s-a petrecut sâmbătă, 14 octombrie, după ce copilei i-a fost ascuns telefonul mobil, potrivit Poliției Militare. De asemenea, martorii susțin că fata dat foc unei canapele, iar mai apoi și-a încuiat bunicii care dormeau în casă și a fugit pe scări.

Femeie de vârstă de 53 de ani și soțul ei de 70 de ani au fost treziți de mirosul de fum, iar în momentul în care au realizat că erau încuiați, bărbatul a spart ușa.

Singura cale de ieșire pe care au găsit-o a fost să spargă geamul și să sară pe fereastră, ținând cont că flăcările ocupau o mare parte din apartament.

În imaginile ajunge virale pe rețelele de socializare se poate observa cum cuplul sare pe geam, în timp ce vecinii au ieșit cu saltele și le-au pus sub fereastră.

Bunica fetei a fost dusă la Spitalul Regional Antônio Dias cu dureri de picioare din cauza căzăturii și dureri în piept după ce a inhalat fum. Cât despre bunicul copilei, acesta nu a suferit răni semnificative și a refuzat tratamentul.

Pompierii au reușit să controleze incendiul după ce au ajuns la fața locului. Apărarea Civilă a intervenit și pentru a evalua eventualele avarii aduse structurii clădirii. Copilul a fost predat mamei sale, care a susținut că fiica sa suferă de tulburări de comportament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`