Scandal la Casa Regală a Spaniei! Regina Letizia acuzată de o idilă cu fostul ei cumnat, care ar fi continuat și după ce s-a căsătorit cu regele Felipe

Scandal la Casa Regală a Spaniei! Regina Letizia acuzată de o idilă cu fostul ei cumnat, care ar fi continuat și după ce s-a căsătorit cu regele Felipe
Regina Letizia (stânga) sursă foto: captură YT

Intrigi, acuzații, controverse, spalare de bani, evaziune fiscală, sunt printre subiectele cu care regalitatea spaniolă a apărut pe prima pagină a ziarelor, probabil spre deliciul supușilor lor.

După ce a fost implicat în numeroase scandaluri finaciare și controverse privind numeroasele sale aventuri sentimentale, care i-au adus un renume de adevărat ”playboy”, fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, se află din nou în centrul atenției, fiind acuzat că ar fi răspândit zvonuri despre o presupusă „aventură” a reginei Letizia cu fostul ei cumnat, omul de afaceri Jaime Del Burgo, scrie Daily Mail.

Fostul cumnat dezvăluie idila pe care a avut-o cu regina Letizia

În vârstă de 53 de ani, Del Burgo este în prezent stabilit la Londra și a fost soțul sorei reginei Letizia, Telma Ortiz.

Omul de afaceri spaniol vorbește despre idila pe care a avut-o cu fosta sa cumnată într-o carte scrisă de publicistul spaniol Jaime Peñafiel, intitulată ”Letizia y Yo” (”Letizia și eu” – N.R.). El menționează chiar că relația romantică dintre ei a continuat și după ce Letizia s-a căsătorit, în 2004, cu Felipe, actualul rege al Spaniei.

Ca dovadă a veridicității afirmațiilor sale, Del Burgo a publicat pe contul său de socializare un selfie făcut de regină într-o oglindă, pe vremea în care era însărcinată. În imagine Letizia apare purtând un șal negru de cașmir,  despre care antreprenorul spune că îi aparținea. De asemenea, el a însoțit imaginea și de un mesaj personal pe care i l-ar fi transmis regina cu acel prilej.

Proba adulterului reginei Letizia, ștearsă de pe internet

Ulterior, Del Burgo a șters postarea și a refuzat toate invitațiile jurnaliștilor spanioli de a comenta situația pe care a creat-o, lăsând în urmă un val de întrebări și speculații în ceea ce privește veridicitatea acuzațiilor sale.

Un jurnalist spaniol influent, Federico Jimenez Losantos, sugerează că în spatele acestei povești se află susținătorii fostului rege Juan Carlos, care ar fi organizat această lovitură de imagine împotriva actualului rege, Felipe.

”Juan Carlos este cel care agită lucrurile”, a declarat Losantos, sugerând o răzbunare subtilă din partea fostului rege.

Se răzbună fostul rege Juan Carlos pentru că a fost forțat să abdice?

Juan Carlos a abdicat în 2014, iar de atunci, a fost implicat în scandaluri de corupție care i-au afectat reputația. În prezent el locuiește în Abu Dhabi și, potrivit surselor apropiate, pare să fie dezamăgit și supărat că a fost alungat de familia sa.

S-ar putea ca resupusa relație a reginei Letizia cu fostul său cumnat, care ar fi continuat și după ce s-a căsătorit cu Felipe, să pună sub semnul întrebării chiar și succesiunea la tron a infantei Leonor, prințesă de Asturia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)