Șase copii din Bulgaria au mâncat biscuiți cu canabis. Sunt internați la spital

Șase copii din Bulgaria au mâncat biscuiți cu canabis. Sunt internați la spital
Sursa foto: pixabay

Șase copii cu vârste între 4 și 14 ani, din Bulgaria, au ajuns la spital după ce au mâncat biscuiți cu canabis pe care i-au primit de la persoane străine.

Copii în stare gravă la spital

Mai mult, un alt copil este tratat pentru ingerare de opiacee și cocaină. Ei se află internați la Clinica de Toxicologie, în stare gravă, având tulburări de conștiință, informează știrileprotv.

„Copiii au fost internaţi în stare gravă, cu tulburări atât cantitative , cât şi calitative ale conştienţei. Au fost duşi la reanimare, detoxifiere şi la tratamente specifice. În prezent, semnele lor vitale sunt stabile, dar rămân somnolenţi”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului.

Copiii din Pleven, Bulgaria, ar fi primit pachete de biscuiți de la străini. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla mai multe informații despre acest caz.

Avertimentul medicilor

Ea a menționat că viața lor nu este pusă în pericol, dar a sfătuit oamenii să fie precauți și să nu consume mâncarea pe care o primesc de la străini sau din surse nesigure.

„Ca părinţi şi adulţi, este crucial să fim vigilenţi şi să protejăm siguranţa copiilor. Trebuie să monitorizăm mereu ce mănâncă şi cu cine interacţionează. În acest caz, trebuie să subliniem importanţa evitării oricăror produse alimentare oferite de străini”, a declarat medicul Evgenia Burzashka.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:13 - 190 de muncitori fără contracte de muncă depistați pe șantierul Autostrăzii A7: Oamenii au fugit pe câmp când au văzut inspectorii ITM
13:12 - Prețul unui litru de carburant joi, 12 septembrie. Motorina s-a ieftinit cu 5 bani pe litru
13:08 - Premierul Greciei reacționează la măsurile Germaniei împotriva migrației: „Răspunsul nu poate fi anularea unilaterală a Schengen”
12:44 - Sălaj: Primul caz de infectare cu virusul West Nile din judeţ. Bărbatul s-a stins din viață
12:40 - INS arată discrepanțe uriașe între salariile din România: De la 3.000 de lei la peste 13.000 lei net
12:33 - Mircea Lucescu se operează tot în Ucraina, la Kiev
12:12 - Adrian Veștea: Nicolae Ciucă va câștiga Președinția. Este normal, pentru a avea în continuare un parcurs democratic și echilibrat, să avem o persoană care pune interesele țării înaintea altor interese (VIDEO)
12:00 - Niciun avion nu aterizează sau decolează pe aeroportul Charleroi din Belgia, din cauza unei greve a angajaților care reclamă volumul de muncă prea mare
11:53 - Adrian Veștea: 98,4% dintre unitățile administrative din România beneficiază de Programul Anghel Saligny. Se adresează tuturor comunităților, indiferent de culoarea lor politică (VIDEO)
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams (FOTO în interiorul textului)