Rusia a lansat noi atacuri cu rachete și drone asupra Ucrainei, pentru a doua zi la rând: Cel puțin 4 morți. Explozii puternice în Kiev

Rusia a lansat noi atacuri cu rachete și drone asupra Ucrainei, pentru a doua zi la rând: Cel puțin 4 morți. Explozii puternice în Kiev
Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Cover Images

Forţele de apărare aeriană ale Ucrainei au anunțat că toată țara e sub ameninţarea unui atac cu arme balistice ruseşti și au cerut populației să stea în adăposturi, după ce rușii au lansat noi atacuri cu rachete și drone în timpul nopții de luni spre marți, scrie presa internațională. Cel puțin patru persoane au fost ucise. Se întâmplă după ce, luni, armata rusă a lansat peste 200 de rachete și drone în direcția Ucrainei.

Noi atacuri rusești asupra Ucrainei

Rusia a lansat noi atacuri cu rachete și drone în noaptea de luni spre marți. Mai multe explozii s-au auzit în capitala Kiev, marţi dimineaţă, potrivit martorilor citați de Reuters. Sistemele de apărare aeriană din regiunea Kiev s-au activat de mai multe ori pentru a respinge atacurile.

Cel puțin patru oameni au fost uciși, doi în sud-estul Zaporojie și doi în orașul Krivoi Rog.

Rusia a lansat peste 200 de rachete și drone asupra Ucrainei într-o singură zi

Luni, Rusia a lansat peste 200 de rachete și drone asupra Ucrainei, ucigând cel puțin șapte persoane. Atacurile au avariat și infrastructura energetică, lăsând oamenii din mai multe regiuni fără curent și apă.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut aliaților, în acest context, să facă mai mult pentru apărarea țării sale: „Am putea face mult mai mult pentru a proteja viețile oamenilor dacă aviația vecinilor noștri ar lucra cu avioanele noastre F-16 și cu apărarea noastră aeriană”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`