Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor

Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
Image by kp yamu Jayanath from Pixabay

Ron Ely, actorul american care a interpretat rolul lui Tarzan în serialul TV din anii `60, s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, potrivit BBC.

Ron Ely a murit la 82 de ani

„Lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată – și eu mi-am pierdut tatăl”, a declarat fiica actorului, Kirsten Casale Ely, într-o postare pe Instagram.

Serialul Tarzan a fost difuzat inițial de NBC între anii 1966 și 1968, într-o perioadă în care actorul și-a rupt mai multe oase și s-a scris că a fost atacat de diverse animale în timp ce își făcea cascadoriile.

După ce s-a retras din actorie în 2001, Ely a devenit scriitor și a scris două romane.

Ely a revenit pentru scurtă vreme în actorie în 2014, când a jucat rolul unui înțelept amish în filmul Expecting Amish.

În anii `80 a apărut și în producții ca The Love Boat și Wonder Woman.

Ron Ely s-a născut în Texas în 1938 și s-a căsătorit în 1959 cu dragostea sa din liceu, de care avea să divorțeze după doar doi ani.

A doua lui soție a fost ucisă de copilul lor

Tot în anii `80 a fost gazda show-ului Miss America, acolo unde avea să își cunoască a doua soție, pe Valerie Lundeen, cu care a făcut trei copii.

În 2019, când avea 62 de ani, Valerie Lundeen a fost înjunghiată mortal de unul dintre copiii lor, de Cameron, în locuința lor din California. Tânărul a fost împușcat mortal de polițiști, iar Ron Ely i-a dat în judecată, dar instanța a decis că oamenii legii au acționat în autoapărare.

Ron Ely a murit în locuința sa din Los Alamos, Santa Barbara, California, pe 29 septembrie. Moartea sa a fost anunțată de fiica lui, miercuri, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`