Românul bătut în timpul protestelor de pe Wall Street a devenit imaginea mișcării! (VIDEO)

Românul bătut în timpul protestelor de pe Wall Street a devenit imaginea mișcării! (VIDEO)

Un cetăţean american de origine română a ajuns imaginea protestelor de pe Wall Street. Este vorba de Brandon Watts, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost bătut crunt de poliţişti, în timpul protestelor violente de la New York.

Brandon a fost reţinut deoarece a încercat să rupă cordonul de poliţişti din jurul clădirii Bursei. A încăput însă pe mâna scutierilor, care au făcut uz de bastoane.

Brandon Watts, în vârstă de 19 ani, este cetățean american, plecat de 11 ani din Romania. El participă de câteva săptămâni la protestele de la New York, organizate de mişcarea Ocupaţi Wall Street.

Tânărul abia revenise în Parcul Zuccotti, după ce participase la un marş în Washington DC. Poliţia susţine că Watts, care ar face parte din grupul de hackeri anarhist Anonymous, a aruncat cu baterii spre forţele de ordine şi a atacat un agent.

În plus, el s-ar fi opus reţinerii, s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de beton. Ceilalţi participanţi la miting au însă altă versiune.

New York Daily News a anunţat că Brandon este unul dintre cei mai activi protestatari, fiind primul care a montat un cort în Parcul Zuccotti din New York.

Românul a fost internat pentru îngrijiri în spitalul Bellevue, cu diagnosticul de fractură craniană.

Român bătut în timpul protestelor de pe Wall Street

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`