Români, căutați de autoritățile olandeze: Indivizii au jefuit o locuință din Amsterdam și l-au bătut pe proprietar în fața copiilor săi (VIDEO)

Români, căutați de autoritățile olandeze: Indivizii au jefuit o locuință din Amsterdam și l-au bătut pe proprietar în fața copiilor săi (VIDEO)

Trei români sunt căutaţi de autorităţi atât în România, cât şi în Olanda, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă din Amsterdam. Mai mult, românii sunt bănuiţi că l-au bătut pe proprietar chiar în faţa copiilor săi. Alţi patru indivizi au fost arestaţi. Poliţia olandeză vorbeşte despre o adevărată reţea de hoţi, care îşi avea sediul în zona de vest a capitalei olandeze, informează B1 TV.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În imaginile făcute publice de poliţia olandeză, trei români, din cei şapte care au dat atacul, sunt surprinşi de camerele de supraveghere ale clădirii în timp ce ies, grăbiţi, ca şi cum fug de cineva.

Anchetatorii olandezi spun că agresorii au intrat în casa familiei din Amsterdam, l-au lovit pe bărbat, iar pe soția lui au legat-o. Totul s-a întâmplat în fața celor trei copii ai cuplului.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

De frică, unul dintre copii s-a ascuns într-un dulap şi a stat acolo până când au plecat tâlharii.

Agresorii au fugit și cu multe obiecte de valoare din casa familiei olandeze, însă patru dintre ei au fost prinşi de poliţie.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Cât despre ceilalţi trei, Poliţia din Amsterdam a făcut publice imaginile și speră ca astfel românii vor fi recunoscuţi şi prinşi. Autorităţile din Olanda bănuiesc că indivizii au fugit înapoi în România aşa că au cerut şi ajutorul poliţiei de la noi. Cei patru indivizi arestaţi deja au fost condamnaţi la şase ani de închisoare pentru tâlhărie.

Poliţia olandeză vorbeşte de o adevărată reţea organizată de români în capitala ţării lalelelor, reţea care se ocupă cu jafuri şi spargeri de locuinţe şi magazine.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`