Româncă ucisă în Italia de un militar american care a spulberat-o cu maşina

Româncă ucisă în Italia de un militar american care a spulberat-o cu maşina
Foto: Pixabay.com

O româncă de 63 de ani a fost spulberată pe o șosea din Italia. Accidentul cumplit a avut loc în apropiere de Lazio, când un militar american a intrat cu autoturismul în femeia care aștepta autobuzul.

Victima a fost găsită fără viață de un fermier. Șoferul, un militar american de 42 de ani, se afla la volanul unui Audi A4, a încercat să depășească o altă mașină, dar a pierdut controlul volanului, potrivit Il Messaggero.

Acesta s-a izbit violent de un alt vehicul, un Fiat 500 și a lovit-o în plin pe românca de 63 de ani care aștepta autobuzul.

Maria S., era din Formia și lucra ca badantă. Cel mai probabil, spun autoritățile, aștepta autobuzul pentru a merge la locul de muncă în momentul în care a fost lovită de mașină.

Impactul a fost atât de puternic încât trupul româncei a fost găsit la 30 de metri distanță de locul accidentului, aruncat pe un câmp.

Un fermier care are un teren agricol în apropiere a observat poșeta femeii pe marginea drumului și, nu departe, trupul ei fără viață. Acesta a sunat la poliție să anunțe găsirea cadavrului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`