Român jefuit de alt român, în vacanța din Grecia / Bărbatul, care a rămas fără bani, carduri şi acte, oferă 1.000 de euro pentru găsirea hoţului

Român jefuit de alt român, în vacanța din Grecia / Bărbatul, care a rămas fără bani, carduri şi acte, oferă 1.000 de euro pentru găsirea hoţului
Sursa foto: Facebook / Ion Voloșciuc

Un român susţine că a fost jefuit de un alt român în timpul vacanţei din Grecia. Furtul ar fi avut loc într-o piaţă din Sithonia, iar bărbatul este dispus să ofere recompensă celui care îl ajută să-l prindă pe făptaş. Hoţul ar fi fugit cu portofelul plin cu carduri şi acte, scrie Observator.ro.

Românul susține că are dovezi împotriva hoțului

Rămas, zilele trecute, fără portofelul în care avea bani, carduri și acte, în Sithonia – Grecia, un român susține că deține dovezi împotriva celui care l-a jefuit și că este dispus să ofere recompensă.

Când şi-a dat seama că a rămas fără toate acestea, după ce a depus plângere la poliţia din Grecia, turistul român a început propria anchetă, a cerut imagini de pe camerele de supraveghere şi le-a postat pe mai multe grupuri, în încercarea de a-l identifica pe presupusul hoţ.

Imaginile postate pe Facebook imagini Îl arată atât pe făptaș – un hoț român, cât și pe familia acestuia, chiar și mașina lor, imortalizate de o cameră de luat vederi montată în magazinul în care s-ar fi produs incidentul. Acesta a recunoscut că deține și secvențe video și că s-a gândit că cel vizat poate va vedea postarea și îl va ajuta să-și recupereze documentele, în caz contrar va avea parte de „o surpriză”, scrie Adevărul.ro.

„I-aș sugera, dacă vede postarea, măcar o poză cu locul unde a aruncat actele să trimită, banii pentru lumânări să îi păstreze, altfel îl așteaptă o surpriză frumoasă la întoarcerea în țară!”.

Recompensă de 1.000 de euro pentru găsirea hoțului

1000 de euro. Atât e dispus să ofere bărbatul pentru a afla cine este cel care l-a lăsat fără portofel, fără bani şi fără actele necesare revenirii în țară.

„Ofer recompensă 1000 € pentru cineva mă ajută să găsesc „domnul” îmbrăcat în negru. Pe data de 17.06.2023 între orele 14:20 – 14:30, mi-a furat portmoneul cu bani și toate actele: buletin, permis, carduri bancare etc. în regiunea Sithonia, Grecia. Desigur că am depus deja o plângere la Poliția Elenă și domnul (român de al nostru) se află deja în căutare”, a menționat Ion Voloșciunc în postarea de pe grupul „Forum Grecia”.

Până la această oră, nici el şi nici politiştii nu l-au prins. Potrivit unor surse, însă, bărbatul ar fi din județul Dolj şi nu ar fi prima oară când are astfel de activități.

Între timp, românul jefuit va lua, cel mai probabil, legătura cu reprezentanții Consulatului de la Salonic, pentru a primi noi documente cu care să se întoarcă în România, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)