Român dat dispărut în aeroportul Fiumicino din Italia. Detaliul care îi îngrijorează pe anchetatori

Român dat dispărut în aeroportul Fiumicino din Italia. Detaliul care îi îngrijorează pe anchetatori

Un român de 28 de ani a dispărut în aeroportul Fiumicino. Gabriel a fost văzut ultima dată pe 21 iulie la Terminalul T3 și de atunci este de negăsit, scrie publicația 7colli.it.

Gabriel este ușor de recunoscut datorită înălțimii sale de 194 cm și greutății de aproximativ 93 kg. Are părul castaniu deschis și ochii verzi. La momentul dispariției, purta un tricou alb și pantaloni gri cu flori hawaiene galbene și albastre, tăiate sub genunchi. În picioare purta sandale și cu el avea un rucsac mare, negru. Printre semnele sale distinctive, Gabriel are câte doi cercei în fiecare ureche și un piercing la nas, după cum se vede din fotografia lansată de familia sa.

Gabriel nu vorbește nici italiană, nici engleză, ci doar română, și nu pare să aibă bani cu el. Pentru a înrăutăți lucrurile, telefonul lui a fost oprit din noaptea de 21 iulie, ceea ce face dificilă orice încercare de a-l contacta sau de a urmări prin intermediul dispozitivelor electronice.

Membrii familiei și autoritățile locale invită pe oricine are informații utile despre Gabriel să contacteze serviciul de urgență „Pronto Penelope” la 339-6514799. Comunitatea este îndemnată să lucreze împreună, deoarece fiecare detaliu poate fi crucial pentru a-l aduce pe Gabriel acasă în siguranță.

Polițiștii monitorizează situația și intensifică căutările, inclusiv prin utilizarea camerelor de securitate prezente în zona aeroportului și în vecinătatea acestuia.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie