Român arestat în Spania, după ce a vrut să răpească o tânără de lângă mama ei: „Vino cu mine și ne vom distra!” (VIDEO)

Român arestat în Spania, după ce a vrut să răpească o tânără de lângă mama ei: „Vino cu mine și ne vom distra!” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video - Twitter / @predatole

Un român, acuzat de răpire și agresiune sexuală asupra unei tinere din Palma De Mallorca, a fost reținut de Agenții Corpului Național de Poliție.

Evenimentul a avut loc sâmbătă dimineață, 21 octombrie, la ieșirea dintr-un hipermarket oriental situat pe autostrada Manacor, chiar lângă sediul Pompierilor din Palma, informează ultimahora.es.

Un român a vrut să răpească o tânără de lângă mama ei, în Spania

Tânăra fusese la cumpărături cu mama sa, iar în momentul în care se îndreptau spre mașină au avut parte de o surpriză neplăcută, deoarece un român s-a năpustit asupra lor.

Se pare că acesta a prins fata de brațe și a încercat să o ia forțat și să o urce în duba lui pe care o avea parcată la câțiva metri distanță. Mai mult decât atât, bărbatul se afla sub influența unei substanțe narcotice și în tot acest timp îi spunea victimei: „vino cu mine și ne vom distra!”

În acele clipe, mama fetei a sărit să-l lovească cu geanta, în vreme ce fiica sa se lupta cu presupusul infractor sexual.

Trecătorii din zonă au sărit în ajutorul acestora, iar mai apoi s-au alăturat și clienții restaurantului Wok, dar și ai hipermarketului oriental.

După ce au reușit să-l rețină pe bărbat, aceștia au chemat Poliția Națională, iar la fața locului au ajuns mai multe patrule și l-au arestat pe român.

Totodată, anchetatorii au aflat că în aceeași zi individul atacase o altă femeie, în altă parte a orașului.

Victima a trebuit să fie tratată la un centru medical, deoarece avea brațele însângerate și vânătăi pe tot corpul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`