Revoltă în Italia după ce un român a ucis un câine, apoi l-a legat de mașină și l-a târât prin oraș / Ce au descoperit carabinierii în casa bărbatului (VIDEO)

Revoltă în Italia după ce un român a ucis un câine, apoi l-a legat de mașină și l-a târât prin oraș / Ce au descoperit carabinierii în casa bărbatului (VIDEO)
Sursa Foto: Pixabay.com

Un român a stârnit un val de indignare în Italia după ce a ucis un câine, apoi l-a legat de mașină și l-a târât prin orașul în care locuiește. Bărbatul s-a lăudat apoi pe reţelele sociale. Motivul din spatele gestului barbar ar fi faptul că animalul ar fi muşcat-o pe fiica sa. Polițiștii au deschis acum o anchetă și au găsit mai multe nereguli la locuința românului, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Italia: Un român a ucis în chinuri un câine

Românul de 44 de ani, stabilit într-un oraş de lângă Trapani, s-a răzbunat pe câinele care, după cum susţine el, a muşcat-o de mână pe fiica sa. Animalul, care aparţinea unei vecine, a fost împuşcat fără milă. Bărbatul nu s-a mulţumit cu atât: a legat de maşină animalul împuşcat şi l-a târât pe drum.

Imaginile au fost facute publice chiar de bărbat, pe rețelele sociale.

Cruzimea românului i-a revoltat pe italieni care au postat numeroase comentarii negative. Speriat, individul a şters imaginile, dar ele au fost copiate deja de o militantă ecologistă care l-a denunţat carabinierilor.

Oamenii legii au făcut percheziții la casa românului și au descoperit o armă de foc artizanală, un pistol cu cartuşe oarbe şi o mare cantitate de muniţie.

Românul a fost mai întâi arestat la domiciliu, apoi plasat sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi oraşul. El urmează să fie judecat nu doar pentru uciderea câinelui, ci şi pentru deţinere ilegală de arme şi muniţii. Până la proces, autorităţile au suspendat plata ajutorului social pe care îl primea românul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`