Revelion 2022 | Dubaiul a dat clasă și de data aceasta: Focul impresionant de artificii de la Burj Khalifa a făcut senzație în toată lumea (VIDEO)

Revelion 2022 | Dubaiul a dat clasă și de data aceasta: Focul impresionant de artificii de la Burj Khalifa a făcut senzație în toată lumea (VIDEO)
Foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Dubaiul a dat clasă iar cu focurile de artificii de Revelion. Spectacolul pirotehnic a impresionat și anul acesta. Show-ul din Emiratele Arabe Unite a ținut locuitori din întreaga lume cu ochii pe monitoare.

Foc de artificii spectaculos în Dubai

A mai trecut un an plin de încercări, în care pandemia de coronavirus a îndoliat numeroase familii și a tulburat economiile țărilor. Însă apar primele semne că suntem aproape de a depăși punctul critic. Și nu puteam intra în noul an altfel decât optimiști și cu speranță pentru viitor.

Spectacolele de Revelion ne-au dat și ele avânt, iar până acum cel din Dubai a fost de departe cel mai impresionant. Oameni din întreaga lume l-au urmărit la televizoare sau pe internet și nu au fost dezamăgiți.

Show-ul pirotehnic de la Burj Khalifa a încântat teribil și mulți au lăsat numai cuvinte de laudă pe rețelele sociale. S-a intrat astfel în 2022 cu un plus de optimism și speranță.

Burj Khalifa, o clădire impunătoare

Având 828 de metri, Burj Khalifa este cea mai înaltă clădire din lume și e ”un miracol” al ingineriei.

Aceasta este un important punct de atracție turistică și nu și-a pierdut farmecul nici măcar pe timp de pandemie.

În 2015, Dubaiul a primit recunoașterea Guinness World Records pentru cele mai înalte focuri de artificii lansate de pe Burj Khalifa – 1.6 tone în mai puțin de 10 minute.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`