Replica lui Donald Trump pentru Meryl Streep, după ce aceasta l-a criticat la Globurile de Aur: Este o actriță SUPRAESTIMATĂ, o simpatizează pe Hillary

Replica lui Donald Trump pentru Meryl Streep, după ce aceasta l-a criticat la Globurile de Aur: Este o actriță SUPRAESTIMATĂ, o simpatizează pe Hillary
foto: Secrets of the Fed

Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, după ce actrița l-a criticat pe acesta aluziv în timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017. Președintele ales al Americii a afirmat că actrița este supraestimată și că nu îl cunoaște, dar, cu toate acestea îl critică.

Donald Trump a răspuns criticilor aduse de Meryl Streep într-o postare pe Facebook.

Viitorul lider de la Casa Albă a afirmat că nu a urmărit discursul legendarei actrițe americane, însă nu este ”deloc surprins” că a fost criticat de ”oamenii liberali din lumea filmului”. El a adăugat că Meryl Streep, în vârstă de 67 de ani, este ”o partizană a lui Hillary”.

“Meryl Streep este una dintre cele mai supraestimate actrițe de la Hollywood. Deși nu mă cunoaște, ea m-a atacat noaptea trecută la Globurile de Aur. Aceasta este o susținătoare a lui Hillary Clinton.

Precizez, pentru a suta oară, că niciodată nu am "batjocorit" un reporter cu handicap (nu aș face niciodată asta), ci pur și simplu i-am aratat mincinuna care a schimbat total o poveste de 16 ani pe care a scris-o în așa fel încât să mă facă pe mine să arăt rău”, a precizat Donald Trump pe Facebook.

Meryl Streep, care a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră, a susținut un discurs emoționant, în care l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump, fără să-i pronunțe numele. Vedeta americană a afirmat că acesta ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie