Remarca Reginei Elisabeta despre Meghan Markle la o întâlnire la Balmoral. Cum a caracterizat-o

Remarca Reginei Elisabeta despre Meghan Markle la o întâlnire la Balmoral. Cum a caracterizat-o
Foto: Hepta - DPA Images / Eddie Mulholland

Regina Elisabeta a II-a ar fi făcut o remarcă negativă despre Meghan Markle, chiar cu o lună înainte de a muri, în timpul unei întâlniri private la Castelul Balmoral.

Ce a spus regina Elisabeta despre Meghan

Meghan Markle nu era pe placul ei și a caracterizat-o drept „malefică”. Remarca a uimit o lume întreagă, mai ales pentru că regina nu folosea astfel de cuvinte negative la adresa nimănui, ea fiind recunosctă pentru bunătatea și iertarea de care mereu dădea dovadă. Astfel, regina a dat de înțeles că ea nu era mulțumită de felul în care lucrurile au decurs de-a lungul timpului, conform Adevărul.

„La băuturile de dinainte de cină, un grup mic vorbea cu monarhul și ea a explicat că întâlnirea lui Harry cu Meghan devenise o catastrofă completă și a descris-o ca fiind „malefică, a spus o sursă.

Între familia regală și ducii de Sussex exista o ruptură înainte de decesul reginei consoarte, iar după ce Meghan Markle și prințul Harry au decis să renunțe la îndatoririle regale și să se mute în California, în 2020, separarea a fost și mai pronunțată.

După ce s-au mutat, cei doi au acordat tot mai multe interviuri și au oferit detalii despre viața lor privată, ba mai mult, au lansat și un documentar pe Netflix în care familia regală a fost criticată.

Prințul Harry, îngrijorat în privința siguranței soției sale

Ducii de Sussex au participat la funeraliile reginei Elisabeta, în septembrie 2022. Prințul Harry a mărturisit în documentarul „Tabloids On Trial” că a fost îngrijorat privind siguranța lui Meghan în Marea Britanie.

„Încă există un pericol și este suficient un singur actor, cineva care citește astfel de lucruri și decide să acționeze pe baza lor, fie că e vorba de un cuțit, de acid sau orice altceva. Astea sunt lucruri care mă îngrijorează cu adevărat. De aceea, unul dintre motivele pentru care nu îmi voi aduce soția înapoi în această țară”, a spus prințul Harry.

El a făcut o vizită în Regatul Unit, în septembrie, când a participat la ceremonia de decernare a premiilor WellChild organizat pentru recunoașterea eforturilor depuse pentru îmbunătățirea vieții tinerilor cu afecțiuni grave.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - Saloanele secției de pediatrie de la un spital din Mureș, invadate de gândaci și ploșnițe. Managerul unității sanitare dă vina pe schimbarea de temperatură
23:54 - Copiii milionarului din Hunedoara se întorc în România. Vor fi predați Poliției Române
23:42 - Marcel Ciolacu: Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, eu nu am mai comunicat cu Nicolae Ciucă și nu am mai comunicat nici măcar instituțional cu Președintele României
23:31 - Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul se afla în vizorul autorităților din luna martie
23:23 - Israel l-a ucis pe Yahya Sinwar, liderul Hamas și creierul masacrului din 7 octombrie 2023
23:18 - Marcel Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații
23:02 - Cât costă hainele de la noul brand al Alexiei Eram. „L-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat”
22:57 - MApN anunță că o țintă aeriană a intrat în România în zona Eforie Nord. Au fost ridicate de la sol avioane de luptă ale forțelor spaniole și române / Structurile aliate, informate în timp real
22:46 - România, mai spectaculoasă ca niciodată. Destinații care merită văzute toamna aceasta
22:43 - Daniel Constantin, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: Această chemare la dialog este făcută pentru a împărți nemulțumirea oamenilor. PNL nu va fi de acord cu scăderea pragului de impozitare pentru microîntreprinderi (VIDEO)