Reacția proprietarului unui restaurant din Italia după ce șase tineri au băut 27 de beri și nu au achitat nota. Ce sumă aveau de plătit

Reacția proprietarului unui restaurant din Italia după ce șase tineri au băut 27 de beri și nu au achitat nota. Ce sumă aveau de plătit
Foto: Pixabay

Șase studenți români au mers la un restaurant din Bari unde au băut 27 de beri și au plecat fără să achite nota de plată. Aceștia se aflau în programul Erasmus Italia și au fost să se răcorească la un bar din zonă.

Au plecat fără să plătească

Tinerii au consumat 27 de beri și au plecat fără să plătească nota de 95 de euro. Totul s-a întâmplat la barul Due Emme, iar administratorul acestuia a povestit tot incidentul, conform Cancan.

Românii au stat cinci ore în restaurant, iar atunci când a sosit nota de plată, s-au ridicat de la masă și au plecat fără să plătească.

„Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat unul câte unul, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar a durat doar câteva secunde și nu i-am mai văzut niciodată”, a declarat patronul restaurantului.

Gestul studenților care o șocat patronul

Acesta nu a făcut nicio plângere la poliție, dar a fost șocat atunci când a primit un email de scuze din parte studenților, în următoarea săptămână.

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu eram conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate. Suntem studenți Erasmus la Roma și nu mai suntem în Bari, dar vă rugăm să ne puneți la dispoziție un Iban pentru a face imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou”, au scris studenții într-un e-mail.

Patronul restaurantului a apreciat gestul românilor și i-a iertat. Ba mai mult, le-a spus că îi mai așteaptă la restaurantul său când vor mai merge în Bari.

„A fost o glumă, au făcut o greșeală, dar mă bucur că au înțeles greșeala și că s-a rezolvat în acest fel”, a spus patronul restaurantului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`