Reacția lui Trump, după ce președintele Joe Biden l-a confundat cu Kamala Harris numindu-l vicepreședintele său: „Te descurci grozav, Joe”

Reacția lui Trump, după ce președintele Joe Biden l-a confundat cu Kamala Harris numindu-l vicepreședintele său: „Te descurci grozav, Joe”

Donald Trump și-a bătut joc de derapajul președintelui Joe Biden în timpul conferinței sale de presă NATO. Acesta nu doar că l-a prezentat pe Zelenski drept președintele Putin dar a spus că Trump este vicepreședintele SUA, confundându-l cu Kamala Harris.

Biden s-a referit la Kamala Harris drept „Trump”

„Nu l-aș fi ales pe vicepreședintele Trump pentru a fi vicepreședinte dacă nu credeam că este calificat să fie președinte”, a spus Biden.
Ea este „calificată să fie președinte – de aceea am ales-o”, a bâjbâit din nou Biden când a fost întrebat despre calificarea vicepreședintelui său.

„În primul rând, modul în care a gestionat problema libertății corpului femeilor”, a spus el. „În al doilea rând, capacitatea ei de a se ocupa de orice problemă de la consiliu, este un procuror al naibii”.

Donald Trump l-a batjocorit pe Joe Biden

Pe Twitter, Trump a reacționat și s-a folosit de noua tendință „Oh Joe” comentând: „Joe cel corupt își începe conferința de presă NATO cu: „Nu l-aș fi ales pe vicepreședintele Trump pentru a fi vicepreședinte….” și aplicând o lovitură brutală asupra capacității adversarului său de a candida la Președinție, a adăugat: „Te descurci grozav, Joe”.

Cu toate acestea, umilința nu s-a încheiat aici. Când reporterii l-au întrebat pe Biden despre faptul că Trump îl batjocorește pentru gafa sa, el a răspuns: „Ascultați-l”.

Pe fondul presiunii crescânde pentru ca președintele Biden să se retragă din cursă și să predea frâiele vicepreședintelui Kamala Harris, Biden pare hotărât în ​​decizia sa de a nu demisiona. În prezent, paisprezece democrați ai Camerei și un senator democrat l-au îndemnat pe Biden să renunțe la candidatura sa înainte de alegerile din noiembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`