Răzbunarea unei tinere după ce a descoperit că iubitul o înșeală chiar înainte de a pleca în vacanță. Ce i-a făcut femeia

Răzbunarea unei tinere după ce a descoperit că iubitul o înșeală chiar înainte de a pleca în vacanță. Ce i-a făcut femeia
Foto: Freepik

În pragul plecării în vacanță alături de iubitul ei, tânăra a descoperit cu stupoare că a fost înșelată. Cu toate acestea, ea a ales să nu se lase copleșită de reacții impulsive și, în schimb, a decis să elaboreze meticulos un plan de răzbunare.

O femeie a aflat că a fost înșelată înainte de a pleca în vacanță

Cei doi își planificaseră o vacanță romantică prin Europa, inclusiv în Veneția, numit și orașul îndrăgostiților. Cu toate acestea, planurile lor nu s-au potrivit deloc cu realitatea. Tânăra nu a putut să se despartă de iubitul ei, chiar dacă tocmai descoperise că a fost înșelată. Mai mult decât atât, înainte de plecare, ea a pus la cale un plan de răzbunare. Cu toate acestea, nu a renunțat la vacanță și, pe parcursul aventurii sale, a înregistrat fiecare pas și l-a distribuit pe TikTok, scrie Cancan.ro.

Pe durata sejurului, femeia înșelată a fotografiat partenerul lângă monumente istorice și puncte turistice, însoțite de bilețele ce dezvăluiau detalii din relația lor. Firul poveștii lor de dragoste a fost scris pe bilețele colorate. Ea a anunțat că după călătorie va încheia relația.

A făcut un colaj și l-a trimis iubitului

„Am plecat într-o călătorie de 9 săptămâni, în Europa, cu iubitul meu care m-a înșelat pe parcursul întregii noastre relații pentru că am aflat cu o zi înainte și nu am vrut să pierd mii de dolari cu taxele de anulare”/ ”Adesea merge în călătorii cu prietenii lui pentru a cunoaște alte femei” ”Eu și iubitul meu suntem împreună de un an” / ”A făcut toate lucrurile mărunte pentru a mă face să mă simt iubită și apreciată”/ ”Ne-am mutat împreună și chiar aveam planuri de viitor”/ „El nu știe că eu știu că mă înșeală”, sunt doar o parte din mesajele scrise de tânăra înșelată.

După 9 săptămâni de vacanță, tânăra s-a întors acasă singură și a creat un colaj cu fotografiile ei. Ea l-a trimis iubitului său împreună cu un mesaj în care anunță despărțirea și dezvăluie că știe tot. Ea îi cere fratelui iubitului să vină să îi ia lucrurile din locuință. Iubitul își cere scuze printr-un scurt mesaj scurt.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`