„Ratatul ăla”: Joe Biden își intensifică insultele personale la adresa lui Donald Trump

„Ratatul ăla”: Joe Biden își intensifică insultele personale la adresa lui Donald Trump
Președintele american Joe Biden. Sursa foto: Hepta - Abaca Press / Pool/ABACA

Președintele Joe Biden și-a exprimat marți insultele personale la adresa lui Donald Trump, numindu-l pe presupusul candidat republican un „ratat”, în timp ce își bătea joc de modul în care a gestionat pandemia de Covid.

Biden l-a luat peste picioar pe Donald Trump

Biden a fost aplaudat în timpul declarațiilor de la o gală anuală de premii la Washington pentru Institutul Asia-Pacific American pentru Studii Congresului.

„— Celălalt tip, ratatul ăla. Cred că are probleme”, a spus Biden, fără a-i spune lui Trump pe nume.
Insulta a fost întâmpinată cu râsete în sala de bal în care oamenii se strânseseră la un eveniment al Institutului American din Asia-Pacific.
De asemenea, Biden l-a luat peste picior pe Trump pentru gestionarea pandemiei de Covid atunci când era în funcție acum patru ani.

„Nu îl voi uita niciodată că a mințit despre pandemie, spunându-le americanilor să-și injecteze înălbitor în piele”, a spus Biden marți. — Mă întreb dacă el a făcut-o. S-ar putea ca asta să explice multe.”

În 2020, Trump s-a întrebat public dacă dezinfectantul ar putea fi eficient în curățarea corpului de Covid prin „injecție”.
Mulți consilieri au declarat recent pentru NBC News că discursurile tot mai vehemente ale lui Biden împotriva lui Trump, care vizează subiecte de la problemele sale financiare până la greutatea sa corporală, fac parte dintr-o strategie condusă de însuși Biden.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`