Rapperul american Fatman Scoop a murit, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui spectacol

Rapperul american Fatman Scoop a murit, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui spectacol
Sursa foto: Hepta.ro / @Famous Pictures / Nathan Hulse/FAMOUS

Rapperul Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani, după ce a suferit o urgență medicală pe scenă, potrivit Dailymail.

Artistul, pe numele real Isaac Freeman III, s-a prăbușit vineri pe scena din Hamden Town Center Park, Connecticut, și a fost transportat de urgență la spital.

Țipete au răsunat la ultimul său spectacol, când artistul a fost văzut luptându-se pentru viața sa după ce s-a urcat pe o platformă înainte de a dispărea din vedere, în timp ce medicii s-au grăbit să-l resusciteze.

Managerul său a anunțat decesul sâmbătă.

La scurt timp după aceea, familia artistului a declarat că el „nu era doar un interpret de clasă mondială, ci era tată, frate, unchi și prieten”.

„Aseară, lumea și-a pierdut un suflet strălucitor, un far de lumină pe scenă și în viață”, a spus familia. „El a fost râsul din viețile noastre, o sursă constantă de sprijin, putere neclintită și curaj”.

Născut în New York City în 1971, Freeman și-a făcut un nume prin colaborări cu mega-staruri, inclusiv Missy Elliot și Mariah Carey, la începutul anilor 2000, și era cunoscut pentru prezența sa vocală profundă și puternică.

Familia lui l-a descris drept „vocea incontestabilă a clubului” și a spus că „muzica lui ne-a făcut să dansăm și să îmbrățișăm viața cu pozitivitate”.

Câștigător de trei ori al premiului Grammy, Fatman Scoop s-a aventurat în ultimii ani în podcasting și reality TV, inclusiv apariția la canalul 5 Celebrity Big Brother: UK vs USA în 2015.

Cauza exactă a morții artistului nu este clară, însă a venit după ce vineri a suferit o urgență medicală pe scenă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:12 - Bărbat arestat după ce și-ar fi agresat sexual fiica vitregă, în Dâmbovița
22:52 - NATO putea face mai multe pentru a preveni războiul din Ucraina, spune Jens Stoltenberg: „Pentru a-i pune capăt, va trebui să existe din nou dialog cu Rusia”
22:32 - Accident groaznic în județul Teleorman. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite / Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul SMURD
22:11 - Ministrul de externe din Israel îl acuză pe Josep Borrell că „amintește de cei mai răi antisemiți din istorie”. Șeful diplomației UE criticase un atac israelian din Gaza
21:39 - Nicolae Ciucă: Am ajuns la Galați, în zonele lovite de calamitate și voi rămâne aici peste noapte. Solidaritatea și compansiunea fac o comunitate puternică (VIDEO)
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi
20:14 - Cutremur sâmbătă în România
19:57 - Patriarhul Daniel lansează un „apel la solidaritate cu persoanele grav afectate de inundații”: „Clericii și credincioșii sunt încurajați să contribuie activ la ajutorarea acestora”