Putin i-a mulțumit lui Trump pentru informații care au dus la arestarea a doi teroriști

Putin i-a mulțumit lui Trump pentru informații care au dus la arestarea a doi teroriști
sursă foto: eu.app.com

Vladimir Putin i-a mulțumit telefonic lui Donald Trump pentru informațiile care au dus la arestarea a doi teroriști care plănuiau atacuri în Skt. Petersburg chiar în noaptea de revelion, a anunțat Kremlinul, conform rt.com.

Serviciul Federal de Securitate a confirmat că informațiile oferite de serviciile americane au dus la capturarea și arestarea celor doi teroriști.

Kremlinul nu a oferit detalii suplimentare despre ce au discutat cei doi lideri, spunând că au fost mai multe probleme „de interes comun”, și că această colaborare în lupta împotriva terorismului va continua.

În luna octombrie, directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, anunța că relațiile de cooperare între serviciile secrete din cele două țări s-au intensificat în ultima perioadă, mai ales în domenii ca secutitatea cibernetică, dar și alte arii. De asemenea, acesta a mai menționat că SUA au oferit mai multe informații privind posibile atacuri teroriste în Rusia.

În urmă cu doi ani, SUA au mai avertizat în privința unui atac terorist ce urma să aibă loc la o catedrală din Skt. Petersburg, iar Moscova a participat activ la anchetarea atacului cu bombă de la Maratonul din Boston în 2013.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`