Propagandistul lui Putin amenință din nou România: „Rusia are dreptul să distrugă nu doar Ucraina, ci și Polonia sau România”

Propagandistul lui Putin amenință din nou România: „Rusia are dreptul să distrugă nu doar Ucraina, ci și Polonia sau România”
Sursa Foto: Hepta.ro / Sputnik / RIA Novosti

Cunoscutul propagandist și moderator rus Vladimir Soloviov a declarat în emisiunea sa ”Solovyov Live” că – dacă Israelul poate ataca Libanul, Fâșia Gaza, Siria sau Iranul – Rusia poate ataca, în mod similar, România, statele baltice sau Polonia.

„Israelul însuși nu are o industrie a armamentului de un asemenea nivel încât să poată desfășura operațiuni împotriva Libanului, Fâșiei Gaza, Siriei și Iranului”, a declarat propagandistul în emisiunea ”Solovyov-Live”.

Conflictul în care este implicat Israelul „a arătat lumii că Rusia are dreptul să distrugă nu numai teritoriul Ucrainei, ci și țările baltice, Polonia și România, precum și țările care antrenează trupe pentru a ucide poporul rus”.

Nici Cehia nu s-ar simți în siguranță, întrucât antrenează și soldați ucraineni, potrivit lui Soloviov. „Vă reamintesc că acest antrenament se desfășoară în Franța, Anglia sau Germania. Loviturile ar trebui îndreptate împotriva bazelor lor, dar nu neapărat cu arme nucleare”, a spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`