Prințul William, „supărat și furios” din cauza ultimelor zvonuri apărute despre soția lui, Kate Middleton. Un fost angajat a făcut dezvăluiri despre cuplul regal

Prințul William, „supărat și furios” din cauza ultimelor zvonuri apărute despre soția lui, Kate Middleton. Un fost angajat a făcut dezvăluiri despre cuplul regal
Sursa Foto: Facebook/ Kate Middleton

De când au început zvonurile că ceva s-a întâmplat cu Prințesa Kate, înainte de a face public diagnosticul de cancer, Prințul William a trecut prin tot felul de stări și s-a simțit frustrat din cauza agitației din social media, vizavi de zvonurile care au apărut cu privire la soția lui.

Teoriile conspirației au apărut imediat după ce Kate Middleton s-a retras din atenția publicului ca urmare a operației abdominale pe care a suferit-o în luna ianuarie. Apoi palatul a informat că prințesa nu va reveni la îndatoririle publice timp de câteva luni.

Prințul William, „supărat și furios” după zvonurile apărute în social media

Toate acele zvonuri l-au făcut pe Prințul William să se simtă „supărat și furios”, spune un fost membru al personalului pentru PEOPLE, adăugând că, totuși, viitorul rege a reușit să „facă față”.

„William este puternic, încăpățânat uneori. Acest lucru și accentul pe care îl pune pe viața de familie îi vor da coloana vertebrală și puterea de a trece peste asta”, a spus Valentine Low, autoarea cărții Courtiers.

Starea de sănătate a soției sale reprezintă cea mai importantă și grea provocare dintre obstacolele cu care William s-a confruntat în acest an, astfel că Prințul de Wales are nevoie de această concentrare acum mai mult ca oricând.

În luna februarie, a fost făcut public și diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles al III-lea, iar Kate Middleton și-a continuat recuperarea după o operație abdominală, pe fondul speculațiilor tot mai mari pe internet cu privire la absența ei din viața publică, informează ELLE.

Cele mai grele momente prin care Prințul William trece de la începutul acestui an

Aceste două vești triste au făcut ca primele luni ale anului 2024 să fie unele dintre cele mai grele din viața Prințului William. El este nevoit să găsească un echilibru între a fi un sprijin emoțional pentru soția și copiii săi și a-și continua rolul de lider al monarhiei: „Fie că ești prinț sau sărac, nimeni nu s-ar aștepta la așa ceva, tatăl său și soția sa fiind amândoi tratați de cancer”, spune o persoană din interiorul familiei regale. „William sapă adânc”.

„Pentru William, totul depinde de bunăstarea lui Kate”, spune biograful regal Ingrid Seward, autoarea cărții My Mother and I.

„William are ca prioritate să-i acorde tot timpul de care are nevoie pentru a se însănătoși și sprijin, în special pentru copii”, spune o sursă apropiată pentru PEOPLE.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)