Prințul William și Prințesa Kate, fotografie cu copiii lor urmărind finala dintre Anglia și Spania de la EURO 2024. Ce a declarat familia regală după înfrângerea favoriților (FOTO)

Prințul William și Prințesa Kate, fotografie cu copiii lor urmărind finala dintre Anglia și Spania de la EURO 2024. Ce a declarat familia regală după înfrângerea favoriților (FOTO)
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Prințul William și Prințesa Kate cu doi dintre cei trei copii ai lor, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, urmărind finala EURO 2024 dintre Anglia și Spania, potrivit Sky.

Copiii Prințului William și Prințesei Kate au urmărit finala dintre Anglia și Spania

În fotografie, cei doi frățiori sunt îmbrăcați cu tricourile naționalei engleze, iar pe spatele tricourilor sunt inscripționate numele și vârsta lor. Pe televizor era difuzată finala dintre Anglia și Spania de la EURO 2024, încheiată în cele din urmă cu triumful ibericilor.

„Anglia, munca voastră în echipă, curajul și hotărârea au fost o inspirație pentru noi toți, cei tineri și cei bătrâni. Felicitări Spaniei!”, au afirmat Prințul William și Prințesa Kate în descrierea care însoțește fotografia postată pe platforma X.

Anglia a fost învinsă cu 2-1 de Spania, care a cucerit astfel al patrulea titlu european din istorie și a stabilit un nou record.

Ce a declarat familia regală britanică după înfrângerea Angliei

După finală, William, moștenitor al tronului britanic și totodată președinte al Asociației engleze de Fotbal, a declarat: „De data asta pur și simplu nu a fost să fie. Tot suntem foarte mândri de voi”.

Un mesaj a transmis și Regele Charles al III-lea: „Deși victoria v-a scăpat în această seară, totuși soția mea și cu mine ne alăturăm întregii familii pentru a vă îndemna pe voi și pe staff-ul vostru să țineți capul sus”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`