Prințul William este „dezamăgit” de ce se întâmplă mereu când se fotografiază lângă Kate Middleton

Prințul William este „dezamăgit” de ce se întâmplă mereu când se fotografiază lângă Kate Middleton
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Situația prin care trecea Prințul de Wales, atunci când era căsătorit cu Prințesa Diana, i se întâmplă și Prințului William. Carisma lui Kate Middleton nu este un lucru cu care el poate concura.

Prințul William, amenințat de popularitatea soției sale

Cu toate acestea, Prințul William a fost votat ca fiind cel mai popular membru al familiei regale britanice. Dar, el se simte amenințat de imaginea fără cusur a soției sale, Prințesa Catherine, conform Adevărul.
„”Prințul de Wales este încântat de simpatia de care se bucură soția sa, Kate Middleton, însă uneori se simte stingherit de atâta atenție acordată mai degrabă ei”, subliniază un expert regal, potrivit cotidianului Express. Mai mulți specialiști regali au observat că Prințul William pălește public când se afișează cu Kate Middleton.

Prințul William este decupat din pozele cu Kate

Prințul William este dezamăgit pentru că atunci când se fotografiază cu soția sa, focusul este pe ea sau, mai grav, el este chiar decupat, pentru a rămâne doar Kate.
Prin această situație a trecut și Charles, pe vremea când era căsătorit cu Prințesa Diana, deoarece imaginea lui pălea când se afla lângă Diana.
Expertul regal Roya Nikkhah a declarat pentru True Royalty TV: „Știu sigur că Prințul William este ușor deranjat și dezamăgit când este tăiat din fotografii”.
Kate Mansey, redactor la Mail on Sunday, a spus pentru Mail Online: ”Nu cred că Prințul William este gelos pe Kate Middleton. Este vorba de imaginea comună la care au muncit amândoi, este echipa, până la urmă. Toate realizările lor sunt o muncă de echipă, sunt un cuplu, sunt doi, nu este tocmai OK ca unul din echipă să fie tăiat din fotografii.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi