Prințul William a refuzat să semneze acest document. Ce l-au avertizat toți, cu privire la Kate Middleton

Prințul William a refuzat să semneze acest document. Ce l-au avertizat toți, cu privire la Kate Middleton
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Prințul William nu a semnat niciun contract prenupțial atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton, deși a fost avertizat să nu se însoare fără să semneze acel document legal care să-i pună la adăpost averea. Cu toate acestea, el a refuzat să facă acest lucru.

Ce mărturisiri a făcut fostul secretar al Prințesei Diana

După ce William și Kate au anunțat că s-au logodit, în noiembrie 2010, fostul secretar al Prințesei Diana, Patrick Jephson a spus: „Și dacă era sora mea, i-aș fi zis să facă un contract prenupțial”, după care apropiatul regretatei prințese a făcut un avertisment: „Kate n-a intrat, pur și simplu, într-un mariaj, a făcut afacerea vieții ei!”, conform Ok! Magazine.

Conform surselor oficiale regale de la acea vreme, niciun document legal n-a fost semnat înainte de nuntă pentru a apăra averea viitorului rege sau ca să-și păstreze Kate stilul de viață regal, în cazul unei despărțiri.

„Ca să refuze, trebuie să-i fi fost propus de cineva așa ceva. Dar n-a fost semnat niciun contract prenupțial înainte de nuntă”, a ținut să sublinieze o sursă regală în Daily Mail.

Nici Prințesa Diana și nici Sarah Ferguson n-au semnat niciun document înainte de nunta lor.

Ducesa de York a primit 15.000 de lire sterline pe an de la Prințul Andrew, când mariajul lor s-a încheiat după 10 ani, în 1996. Iar avocații lui Lady Di i-au obținut acesteia 17 milioane de lire sterline, atunci când s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

Kate, însă, era destul de înstărită și înainte de a se mărita cu un prinț, având în vedere afacerile pe care le avea familia ei și fondul moștenit de aceasta în 2014, în valoare de 3 milioane de lire sterline.

Cât de bogată e Kate Middleton?

Nu se cunosc detalii exacte cu privire la cât de bogată e Prințesa Kate, având în vedere că averile regale nu sunt „domeniu” public, însă, în mai 2024, averea viitoarei regine britanice era estimată la 10 milioane de dolari.

Soțul ei este mult mai înstărit decât ea, având o avere de 100 de milioane de dolari. Și asta fără să punem la socoteală fondul regal al familiei, la care el va avea acces odată ce va urca pe tron, în valoare de 1 miliard de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)