Prințul Harry a fost criticat după un videoclip postat. A fost lansat în ziua în care prințul William s-a întors la muncă

Prințul Harry a fost criticat după un videoclip postat. A fost lansat în ziua în care prințul William s-a întors la muncă
Sursa foto: Shutterstock

Prințul Harry a postat un videoclip pentru a promovare Jocurile Invictus, zi care a coincis cu cea în care prințul William s-a întors la îndatoririle sale regale. Ducele de Sussex a sosit în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea unchiului său, Lord Robert Fellowes.

Ce videoclip a postat prințul Harry

La slujba de înmormântare a participat și prințul William. Cei doi frați nu s-au mai înțeles bine de ani buni. Prințul Harry a postat un videoclip în care vorbește despre vindecare și salvarea vieților, fiind lansat înainte de Jocurile Invictus din 2025, care vor avea loc în Canada, în Vancouver, ifnormează Cancan.

„Sportul are capacitatea de a vindeca, de a schimba vieți și de a salva vieți. Pentru mulți dintre acești concurenți, ajungerea la linia de start a fost unul dintre cele mai grele momente din viața lor. Dar la Jocuri, viețile lor sunt schimbate. Faptul că privim aceste momente magice, și că sportul este facilitatorul acestui lucru, este ceva foarte, foarte special pentru noi toți”, a spus prințul Harry în videoclip.

Reacțiile internauților

Postarea a strâns comentarii care au împărțit internauții în două tabere, cei care l-au criticat pe prințul Harry și cei care au apreciat mesajul transmis de el.

„Mereu se ia de frati-său!”;

„Ar fi putut aduce un omagiu tuturor persoanelor cu dizabilități care concurează în prezent la Jocurile Paralimpice? Sportivii Invictus nu sunt singurii care suferă chiar dacă suferă din cauza rănilor suferite în timp ce își servesc țara”;

„Postat la câteva ore de la prima apariție oficială a prințului William în această toamnă. Foarte ne-cool Invictus. Nu vă mai jucați de-a regii. Străduiți-vă mai tare”;

„Uau… Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe sportivi în acțiune!!” „Uau! Un videoclip atât de puternic!”;

„Povești inspiraționale, oameni inspiraționali, muzică inspirațională, #InvictusGames este o experiență cu adevărat schimbătoare pentru toți, cu Prințul Harry la cârmă. Nu este de mirare că merge din ce în ce mai bine. Angajamentul său față de colegii veterani este sincer și înduioșător”, sunt unele dintre comentarii.

Prințul Harry a lansat Jocurile Invictus în anul 2014 și de atunci s-a dedicate foarte mult acestui proiect. La această competiție participă militari răniți sau bolnavi care au fost în armată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`