Prințul George va fi separat de tatăl și sora lui, din 2025. Care este motivul

Prințul George va fi separat de tatăl și sora lui, din 2025. Care este motivul

Familia regală din Marea Britanie are foarte multe reguli, iar unele dintre ele ni se par foarte ciudate. O regulă care va fi aplicată cât de curând este legată de separarea prințului George de prințul William și de sora lui, Charlotte.

Prințul George va fi separat

Prințul George este moștenitorul tronului, după ce tatăl său nu va mai fi în viață. El va împlini 11 ani, în 22 iulie, va trebui să aplice una dintre regulile foarte importante pentru familia regală, conform Cancan.

Din 2025, de când va avea vârsta de 12 ani, el nu va mai avea voie să zboare în același avion cu tatăl și sora lui. Este o regulă a familiei regale care limitează numărul membrilor regali care pot călători împreună în același avion.

Și prințul William a zburat separat de la 12 ani

Fostul pilot al regelui Charles a detaliat această regulă a familiei regale, pentru că și prințul William a trebuit să zboare separat, de la vârsta de 12 ani.

„Am zburat toți patru: prințul, prințesa, prințul William și prințul Harry, până când prințul William a împlinit 12 ani. După aceea, a trebuit să aibă o aeronavă separată. Am putut zbura toți patru împreună doar când erau tineri, cu permisiunea scrisă a Majestății Sale. Când William a împlinit 12 ani, el a zburat cu un 125 de la Northolt, iar ceilalți trei au zburat cu 146”, a declarat fostul pilot al regelui Charles.

Astfel, regula i se va aplica prințului George, din 2025, de când nu va mai putea zbura alături de părinții și frații săi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`