Prințesa Anne, externată după cinci zile în care a stat la spital. Care este starea ei de sănătate

Prințesa Anne, externată după cinci zile în care a stat la spital. Care este starea ei de sănătate
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 073074 06/05/2023

Prințesa Anne a fost externată după cinci zile pe care le-a petrecut în spital din cauza unor răni minore la cap și a unei comoții cerebrale. The Guardian scrie că rănile au fost cauzate de copitele unui cal.

Prințesa Anne a fost externată după cinci zile în care a stat în spital

Prințesa, în vârstă de 73 de ani, a părăsit spitalul Southmead din Bristol vineri dimineața, 28 iunie. Până acum nu există nicio indicație cu privire la momentul în care va reveni la angajamente publice.

De asemenea, ea va rămâne la Gatcombe Park din Gloucesterhire mai mult timp pentru a se odihni și recupera, urmând să revină la îndatoririle publice atunci când echipa medicală va recomanda că este în siguranță și confortabil să facă acest lucru.

„Aş dori să adresez cele mai calde mulţumiri echipei de la Spitalul Southmead pentru îngrijirea, expertiza şi amabilitatea lor în timpul scurtei şederi a soţiei mele”, a spus soțul ei, amiralul Sir Timothy Laurence.

Nu se știu foarte multe detalii despre incident, mai ales că prințesa nu și-a putut aminti detalii precise din cauza comoției.

Se spune că au existat cai în apropierea locului în care s-a produs accidentul, iar echipa medicală a declarat că rănile sale sunt în concordanță cu un impact potențial cu capul sau picioarele unui cal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)