Prin ce a trecut Liam Payne înainte să moară. Artistul s-a aruncat de la balcon

Prin ce a trecut Liam Payne înainte să moară. Artistul s-a aruncat de la balcon
Sursă foto: Shutterstock

Liam Payne în vârstă de 31 de ani a decedat săptămâna trecută după ce a sărit de la balconul hotelului unde era cazat în Buenos Aires. El ar fi trecut printr-o perioadă foarte dificilă, chiar și pe plan profesional, și nu le-a putut depăși.

Tragedia nu a fost un accident

Cântărețul One Direction s-a aruncat de la balconul hotelului unde a fost cazat în Buenos Aires, iar autoritățile au confirmat că tragedia nu a fost un accident. Artistul a trecut printr-o perioadă foarte grea și s-a confruntat cu dependența de alcool și pastile, conform Spynews.

Liam Payne a fost abandonat de casa de discuri Capitol Recors cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară. Casa de discuri și-a exprimat regretul față de tragedia care a avut loc.

„Suntem devastați de tragica moarte a lui Liam Payne. Amintirea lui va trăi prin muzica sa și prin nenumărații fani pe care i-a inspirat și care l-au adorat. Trimitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi lui Liam”, scria casa de discuri, pe Instagram.

A lăsat un copil în urmă

Artistul a lăsat în urmă familia îndurerată, printre care și un copil de 7 ani. El și Cheryl Cole au fost împreună din 2016 și au un copil de 7 ani. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își transmitea durerea.

„Liam nu era doar un stat pop și o celebritate, era un fiu, un frate, un unchi, un prieten drag și tatăl copilului nostru de 7 ani. Iar acum copilul trebuie să realizeze că n-o să-și mai vadă tatăl niciodată. Înainte de a lăsa comentarii, întrebați-vă dacă v-ar plăcea ca propriii copii sau familia voastră să le citească. Vă rog, lăsați-l pe Liam să se odihnească în pace”, era mesajul postat de Cheryl Cole, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`