Primarul din Bunești, comuna de care aparține satul Viscri: Toată populația comunei îl iubește foarte mult pe Regele Charles al III-lea și îi dorim domnie cât mai lungă. E o persoană amabilă (VIDEO)

Primarul din Bunești, comuna de care aparține satul Viscri: Toată populația comunei îl iubește foarte mult pe Regele Charles al III-lea și îi dorim domnie cât mai lungă. E o persoană amabilă (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Alastair Grant

Toată populația din Bunești îl iubește foarte mult pe Regele Charles al III-lea și îi dorește domnie cât mai lungă, a declarat primarul comunei din care face parte și deja-celebrul sat Viscri, Mircea Pălășan, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Primarul din Bunești, pe B1 TV, despre călătoriile Regelui Charles al III-lea în zonă

Întrebat despre vizitele Regelui Charles al III-lea la Viscri, primarul Mircea Pălășan a spus: „Fiecare vizită pe care a făcut-o în Viscri, în comuna Bunești, a fost un eveniment deosebit (…). Fiecare vizită pe care a făcut-o Prințul Charles în zonă a fost benefică pentru comunitate. Am fost ajutat de-a lungul timpului de Casa Regală, chiar în comună ne-a finanțat o canalizare pentru satul Viscri, a fost prima canalizare ecologică din țară”.

„M-am întâlnit de mai multe ori cu Alteța Sa Regală, i-a plăcut foarte mult zona, a făcut plimbări prin natură la Bunești (…). Toată populația comunei îl iubește foarte mult și, cu ocazia aceasta pe care o am, din partea comunității îi dorim sănătate și domnie cât mai lungă (…). Chiar dacă trebuie respectat un anumit protocol, s-a purtat întotdeauna normal și foarte atent cu cetățenii comunei Bunești”, a adăugat edilul.

El l-a descris pe actualul suveran britanic drept o persoană „amabilă și foarte bine informată”.

„Deoarece a venit Prințul Charles – acum Regele Charles – în zona noastră, mai ales la Viscri, turismul s-a axat foarte mult pe prezența Prințului Charles în zonă. Are o locuință la Viscri, dar este o locuință pe o fundație, Prințul de Wales, și este deschisă și poate fi vizitată de toată lumea, de toți turiștii care își doresc să vină în zonă”, a mai declarat primarul comunei Bunești, Mircea Pălășan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`