Polonia: Cel puțin patru răniți după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară din sud-vestul țării

Polonia: Cel puțin patru răniți după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară din sud-vestul țării
Cel puţin patru persoane au fost rănite în Polonia în urma unei coliziuni dintre două trenuri, potrivit Business Recorder. Un marfar a intrat în plin într-un tren de persoane care staţiona într-o gară din...

Cel puţin patru persoane au fost rănite în Polonia în urma unei coliziuni dintre două trenuri, potrivit Business Recorder. Un marfar a intrat în plin într-un tren de persoane care staţiona într-o gară din sud-vestul ţării. Numărul mic de victime se datorează faptului că trenul de călători era aproape gol.

Accidentul s-a produs în stația Ostrow Wielkopolski, din sud-vestul țării.

„Doi pacienți răniți au fost internați în spital, alături de cei doi conductori de tren, care vor fi ținuți sub observație”, a anunțat purtătorul de cuvânt al companiei feroviare poloneze, care nu a dezvăluit însă cauza producerii accidentului.

Acesta nu este singurul incident feroviar din această săptămână din Polonia. Miercuri, două trenuri de navetişti s-au lovit în apropiere de stadionul naţional din Varşovia, provocând rănirea uşoară a două persoane.

Din motive încă nedeterminate, cele două trenuri veneau din direcţii opuse şi se deplasau pe aceeaşi linie de cale ferată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`