Polițiștii germani au ucis un bărbat care amenința trecătorii cu cuțitul. Incidentul a avut loc la câteva zile după atacul din Solingen

Polițiștii germani au ucis un bărbat care amenința trecătorii cu cuțitul. Incidentul a avut loc la câteva zile după atacul din Solingen
Sursa Foto: Flickr.com

Un incident a avut loc în orașul german Moers, din vestul Germaniei. Un bărbat era suspectat că a atacat trecători cu cuțitul și a fost ucis de către polițiștii germania. Scenele au loc la doar câteva zile de la atacul cu sânge rece din Solingen, un oraș apropiat.

Bărbatul a fost împușcat

Oamenii au sunat la numărul de urgență, marți, în jurul orei 14.45, și au informat că un bărbat a agresat și amenințat mai mulți trecători, conform observatornews.

Polițiștii au reușit să localizeze un bărbat de origine germană de 26 de ani care era suspect și care a atacat cu două cuțite în mâini. Agenții au împușcat mortal suspectul și nicio altă persoană nu a fost rănită.

Legea armelor se va înăspri

Incidentul are loc la doar câteva zile de la atacul sângeros din Solingen, unde trei persoane au fost ucise și opt rănite în timp ce participa la un festival stradal. Un sirian de 26 de ani este suspectat de legături cu gruparea Stat Islamic și se crede că el ar fi comis atacul.

Luni, 26 august, Olaf Scholz a adus un omagiu victimelor atacului și a transmis că va înăspri legea asupra armelor, mai ales asupra utilizării cuțitelor.

Sirianul ar fi trebui să fie expulzat în Bulgaria, de unde a intrat în UE pentru prima dată, dar s-a sustras tentativelor de expulzare. Scholz a mai promis că va face „tot ce îi stă în puțintă pentru ca persoanele care nu pot şi nu trebuie să rămână în Germania să fie repatriate şi expulzate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect